2012-09-13 16:27:17
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Τι σχέση έχει ο Κ. Μήτρογλου με τον ΠΑΟ
Η νέα κόντρα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού έχει θέμα τον Κώστα Μήτρογλου... Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ «χτυπά» το επιθετικό πρόβλημα των πράσινων «Τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο. Θα ήταν ο καλύτερος παίκτης τους», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ο οποίος μιλώντας για τον Τζεμπούρ εκφράζει την έκπληξή του για τα όσα γράφονται στην Αλγερία.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης του στην εφημερίδα «ΦΩΣ»

-Για τον Μήτρογλου και το κατά πόσο θα πρέπει να παίζει βασικός στην Εθνική:

«Αφού δεν έχει η Εθνική Ελλάδας Τζεμπούρ, δεν είναι δυνατόν να μην είναι βασικός ο Μήτρογλου! Είναι πρόκληση. Είναι τυχερός ο Ολυμπιακός που τους έχει και τους δύο. Είναι τα μακράν καλύτερα σέντερ φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα».

-Εάν θα είχε θέση βασικού στον Παναθηναϊκό:

«Σαν ξερολούκουμο τον βλέπουν! Με κλειστά μάτια θα έπαιζε ο Μήτρογλου στον Παναθηναϊκό και θα ήταν ο καλύτερός τους παίκτης. Αντί να μας πρήζουν με συκοφαντίες για διαιτησίες και άλλες ομάδες, που τις λασπώνουν ας βρουν έναν Μήτρογλου. Μπορούν να φέρουν έναν σέντερ φορ σαν τον Μήτρογλου στον Παναθηναϊκό;


-Για τα όσα γράφονται στην Αλγερία για τη συμπεριφορά του Τζεμπούρ:

«Σε εμάς είναι άψογος. Μου κάνουν εντύπωση αυτά που λέχθηκαν στην Αλγερία για το παιδί, δεν τα πιστεύω διότι εμείς στον Ολυμπιακό βλέπουμε έναν Τζεμπούρ να είναι από τα καλύτερα παιδιά στο Ρέντη. Πέρα από σούπερ παίκτης, είναι και πολύ καλό παιδί, αν ξέρεις να τον διαχειριστείς. Δεν έχει κανείς στον Ολυμπιακό να πει κακή κουβέντα για τον Τζιμπούρ. Ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στις προπονήσεις, ούτε στις αποστολές και στους αγώνες».

-Ποια συμβουλή θα έδινε στον Τζεμπούρ:

«Αν προσέξει να είναι πιο απλός στις τελικές του προσπάθειες, μπορεί να βάλει πάνω από 20 γκολ φέτος. Το ίδιο όμως μπορεί και ο Μήτρογλου! Αυτό είναι το τρομερό με αυτούς τους δύο παίκτες. Όποιος από τους δύο παίξει βασικός σε όλη τη σεζόν, μπορεί να βάλει πάνω από 20 γκολ. Διότι είναι χαρισματικοί φορ. Ίσως μάλιστα, να χώραγαν και μαζί».

-Για τον εφετινό Ολυμπιακό:

«Περιμένω πολλά από όλους τους παίκτες μας αυτές τις μέρες, πρώτα από όλα στο ματς του Σαββάτου. Εμείς ενδιαφερόμαστε πάντα και πάνω από όλα για το πρωτάθλημα. Κι έπειτα για ότι καλό προκύψει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αφήσει ούτε κοκαλάκι για τους άλλους στην Ελλάδα, διότι ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτης νικητής και δεν συμβιβάζεται με τη δεύτερη θέση στη χώρα. Συγκεντρωμένοι, λοιπόν όλοι και σκεφτόμαστε το ματς του Σαββάτου στα Γιάννινα όχι τη Σάλκε».
sportfm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ