2012-09-13 18:53:47
Φωτογραφία για Θέλει τον Ρόσι στην Ίντερ τον Ιανουάριο ο Μοράτι
Θετικός για την απόκτηση του Τζουζέπε Ρόσι παρουσιάζεται ο Μάσιμο Μοράτι σύμφωνα με την "Tuttosport", ωστόσο, ο Μάρκο Φασόνε τονίζει πως ως τώρα δεν έχει γίνει καμία κρούση στον ποδοσφαιριστή.

Έτοιμος να ρισκάρει με την απόκτηση του Τζουτζέπε Ρόσι είναι ο Μάσιμο Μοράτι σύμφωνα με την "Tuttosport".

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης στη Βιγιαρεάλ για τον Ιταλό επιθετικό, προκειμένου να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

Ο Ρόσι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, θέλει να φύγει από τη Βιγιαρεάλ από τη στιγμή που αυτή είναι στη Σεκούντα Ντιβιζιόν και η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τον κάνει δικό της με μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο το ρίσκο έχει να κάνει με τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν τους τελευταίους μήνες και αναμένεται να τον αφήσουν εκτός για περίπου πέντε μήνες ακόμα.

Πάντως, να σημειωθεί πως ο Μάρκο Σαφόνε, γενικός διευθυντής των "νερατζούρι" με δηλώσεις του στο ANSA ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει κάνει ως αυτή τη στιγμή κάποια κρούση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να αποκλείει πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο μέλλον.

"Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Ίντερ; Τον Ιανουάριο θα δούμε αν χρειάζεται να ενεργοποιηθούμε. Για τον Τζουζέπε Ρόσι; Εξακολουθούμε να μην έχουμε κάνει καμία συζήτηση μαζί του".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ