2012-09-14 02:48:03
Φωτογραφία για Εκβίαζε 21χρονη μέσω Facebook για να την εξαναγκάσει να κάνουν σεξ!
Σε βάρος ενός 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία καθώς σύμφωνα με καταγγελία 21χρονης -άγνωστός που μετά από έρευνα... ταυτοποήθηκε ότι είναι ο εν λόγω άνδρας- την απειλούσε μέσω προφίλ που διατηρούσε στο «Facebook», ότι θα δημοσίευε στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχόμενο με την ίδια, όταν ήταν ανήλικη. Μάλιστα σε αντάλλαγμα ο δράστης απαιτούσε εκβιαστικά να έρθουν σε σεξουαλική επαφή ή να του δώσει χρήματα.

Ακολούθησε έρευνα το πρωί στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στα αρχεία του υπολογιστή, βρέθηκε τόσο το επίμαχο προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όσο και ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του οποίου γινόταν η σύνδεση στο επίμαχο προφίλ.

Επιπλέον, βρέθηκε πλήθος λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που παραπέμπουν σε έτερους λογαριασμούς χρηστών στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», οι οποίοι ερευνώνται για τυχόν διάπραξη αξιόποινων πράξεων.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, προκειμένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των ανωτέρω λογαριασμών καθώς και οι καταγεγραμμένες συνομιλίες των ως άνω προφίλ.
star
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δ. Καζάκης: ΕΟΖ και Outsourcing
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δ. Καζάκης: ΕΟΖ και Outsourcing
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ