2012-09-14 07:36:02
Φωτογραφία για Πρεμιέρα για το νέο Golf
Η VW έχει «χρυσάφι» στα χέρια της. Εχει δημιουργήσει επτά γενιές του πλέον δημοφιλούς μικρομεσαίου αυτοκινήτου της αγοράς, του VW Golf. Η «έβδομη» πράξη αποκαλύφθηκε επίσημα στο Βερολίνο πριν από λίγες ημέρες και πήρε τον δρόμο που θα την οδηγήσει στην Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στην Πόλη του Φωτός, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα σε έκθεση αυτοκινήτου του καινούργιου μοντέλου της. Η έβδομη γενιά του VW Golf θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο μεγάλο περίπτερο της εταιρείας. Πρόκειται για μια κατασκευή υψηλών προδιαγραφών, που θα ανταγωνιστεί μερικές από τις καλύτερες κατασκευές της κατηγορίας. Η μάχη με τα επίσης αξιόλογα γερμανικά μοντέλα Opel Astra και Ford Focus θα είναι δύσκολη.

Νέα πλατφόρμα

Στη λίστα με τα μεγάλα όπλα του νέου Golf MK7 συμπεριλαμβάνεται και η καινούργια πλατφόρμα MQB, που ήδη χρησιμοποιείται σε αλλά δυο νέα μοντέλα του γερμανικού ομίλου, τα Audi A3 και Seat Leon.


Με διαστάσεις 4,25 μ. μήκος (+56 χιλ.), 1,79 μ. πλάτος (+28 χιλ.) και 1,45 μ. (- 28 χιλ.) ύψος, προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, που φτάνουν τα 380 λίτρα (+30 λίτρα). Αξίζει να τονιστεί ότι το βάρος του μειώθηκε κατά 100 κιλά - η βασική έκδοση ζυγίζει 1.050 κιλά!

Οσον αφορά την εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, η VW για ακόμα μία φορά ακολούθησε τη γνωστή τακτική της και διατήρησε το γνώριμο στιλ του αυτοκινήτου.

Οι σημαντικότερες εξωτερικές αλλαγές εντοπίζονται στην προσθήκη μικρών τριγωνικών παραθύρων στις μπροστινές πόρτες, στα φωτιστικά σώματα με LED και στη διαμόρφωση του πίσω τμήματος. Στο σαλόνι είναι εμφανείς οι αλλαγές στην κεντρική κονσόλα. Είναι ομορφότερη και πλέον έχει κλίση προς τον οδηγό. Το νέο τιμόνι με τις πολλαπλές λειτουργίες εκτιμώ ότι θα συμβάλει στις αμεσότερες αντιδράσεις του οδηγού και στην ευκολότερη διαχείριση των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Κινητήρες: 1.2 TSI BlueMotion, TSI 1.4, TDI 1.6, 2.0 κ.ά. Είναι το πρώτο Golf που θα κυκλοφορήσει με υβριδικό σύστημα κίνησης plug-in και με ηλεκτροκινητήρα. Οι πωλήσεις ξεκινούν τον Οκτώβριο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ