2012-09-14 09:08:03
Φωτογραφία για Στην Βουλή το μεγάλο DEAL που επιχειρείται με την ΕΛΒΟ
Στην Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ το μεγάλο «DEAL» που επιχειρείται με την ΕΛΒΟ και τα σκοτεινά παιχνίδια που επιχείρησε η Κυβέρνηση Σαμαρά με την δεινοπαθούσα εταιρία και μάλιστα Αυγουστιάτικα!

Ετσι, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και που απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Αμυνας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για αιφνίδια ανακοίνωσή της απόφασης μέσα στον Αύγουστο, με γνωστοποίηση και των ονομάτων των εταιρειών που ανέλαβαν τον ρόλο των «συμβούλων», χωρίς, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «να έχει δημοσιοποιηθεί οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή τους».

Οι υπογράφοντες την ερώτηση βουλευτές υπογραμμίζουν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ήδη τραυματιστεί από μια προηγούμενη «αποτυχημένη προσπάθεια αποκρατικοποίησης».

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς ενημέρωση για το ποσοστό των μετοχών της ΕΛΒΟ που θα εκχωρηθεί σε ιδιώτες, για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται οι σύμβουλοι για τις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και για το ζήτημα της κάλυψης των αναγκών των ενόπλων δυνάμεων. Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ζήτημα εγγύησης από πλευράς της κυβέρνησης ότι δε θα χαθεί ούτε μία από τις 500 σημερινές θέσεις εργασίας στην ΕΛΒΟ.


Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές του κόμματος Γιάννης Αμανατίδης, Ευαγγελία Αμμανατίδου, Γιώργος Βαρεμένος, Ιωάννα Γαϊτάνη, Θοδωρής Δρίτσας, Αγνή Καλογερή, Αναστάσιος Κουράκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Βασίλης Χατζηλάμπρου.

aegeantimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ