2012-09-14 16:12:03
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Θαρραλέα σκυλίτσα – πυροσβέστης, σώζει τα μικρά της!
Η Amanda, ένα ημίαιμο θηλυκό σκυλί, ζει αδέσποτο στους δρόμους της Χιλής όπου προσπαθεί καθημερινά να επιβιώσει με κάθε τρόπο. Πιο πρόσφατη κατοικία της, η αυλή ενός σπιτιού στα περίχωρα της πρωτεύουσας, που ήταν κατάλληλη για να φέρει στον κόσμο τα πρώτα της μωρά.Δέκα μέρες από τη γέννηση των κουταβιών, μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο σπίτι, εξαιτίας έκρηξης που σημειώθηκε σε παγιδευμένο αυτοκίνητο. Η πυροσβεστική έφτασε γρήγορα στο σημείο για να σώσει το σπίτι και τους ενοίκους.

Το ίδιο έκανε και η Amanda. Αψηφώντας τις φλόγες και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της τράβηξε ένα ένα τα κουτάβια σε ασφαλές σημείο, πάνω στο πυροσβεστικό όχημα. Και όταν ολοκλήρωσε τη διάσωσή τους, η ηρωική μαμά έμεινε μαζί τους, προστατεύοντάς τα με το σώμα της.

Τα νεογέννητα, αν και είχαν αρκετά εγκαύματα, κατάφεραν να επιβιώσουν, εκτός από ένα, που ήταν πιο σοβαρά. «Ήταν πολύ προστατευτική με τα μικρά της και στην αρχή δεν μας άφηνε να πλησιάσουμε. Έκανε… αγώνα ταχύτητας ανάμεσα στο σπίτι και το πυροσβεστικό για να τα σώσει», σημειώνει η κτηνίατρος Felipe Lara.
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ