2012-09-16 17:39:33
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Στην αναγκαιότητα ενός νικηφόρου ξεκινήματος στην φάση των ομίλων του Champions League κόντρα στην Σάλκε αναφέρθηκε ο τεχνικός του Θρύλου Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ρωίνή προπόνησητης Κυριακή.

Στην αξία που έχει αποκτήσει γα τον Θρύλο η ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στην Σάλκε αναφέρθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μετά το δύσκολο όδσο καθορισιτκής σημασί «διπλό» επί του ΠΑΣ Γιάννινα στις »«Ζωσιμάδες» άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν στρέψει τη προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηησ της Τρίτης, η οποία έχει αποκτήσει «κομβικό» χαρακτήρα για τους νταμπλούχους Ελλάδα.ς

Στην πρωίν'ή προπόνηση της Κυριακής ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ στο πλάισιο της κιερωμένης ομιλίας του κατέστησε σαφές στους ποδοσφαιριστές του τη αναγκαιότητα εν΄καλού ξεκινήματος στην κορυφαία διασυλλογική διοργ'άνωση:

«Θα πρέπει να σκεφτείτε όλοι σας πολύ καλά το παιχνίδι με την Σάλκε. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι καλά για να αρχίσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση», τόνισε σχετικά ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, που περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα της Τρίτης στο Καραϊσκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ