2012-09-17 19:31:28
Φωτογραφία για Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ εν ενεργεία βουλευτές – πρώην υπουργοί..Συναγερμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ..
Συναγερμός στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ καθώς πλησιάζει η μέρα που θα παραδοθεί από το ΣΔΟΕ το πόρισμα για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό πολιτικών προσώπων τα τελευταία χρόνια, καθώς τα χρήματα που έχουν ή ξοδεύουν δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες τους.

Στην τελική της φάση βρίσκεται η έρευνα και τα έως τώρα στοιχεία κρατούνται ως εφτασφράγιστο μυστικό από τον νέο επικεφαλής της υπηρεσίας Στέλιο Στασινόπουλο που πρόσφατα παρέλαβε από τον Ιωάννη Διώτη. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, που φτάνουν στα κομματικά επιτελεία κάνουν λόγο για στοιχεία τα οποία θα προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα και στις κοινοβουλευτικές ομάδες καθώς μέσα στις λίστες θα περιλαμβάνονται και ονόματα εν ενεργεία βουλευτών που έχουν διατελέσει υπουργοί προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος φέρονται αποφασισμένοι να μην σώσουν κανέναν. Προτιμούν, λένε στενοί τους συνεργάτες, να ματώσουν αλλά με τον τρόπο αυτό θα πείσουν τον ελληνικό λαό ότι κάτι έχει αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.--> -->
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ