2012-09-18 10:24:12
Φωτογραφία για ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ : ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ο Γάιος Σκορδίλης μίλησε στην media day του Παναθηναϊκού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του και ο Ολυμπιακός, ενώ τόνισε πως οι "πράσινοι" είναι ο μεγαλύτερος σταθμός στην καριέρα του.

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της καριέρας μου και ίσως όπου και να πάω μετά από εδώ δύσκολα να το ξεπεράσω αυτό, να πάω δηλαδή κάπου καλύτερα. Ήρθα σε μία στιγμή που είναι δύσκολη για την ομάδα. Όλα είναι καινούρια, οι περισσότεροι είμαστε καινούριοι και από το έμψυχο δυναμικό και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Ο Κερκυραίος σέντερ απάντησε σχετικά με την πρόταση που είχε το καλοκαίρι και από τον Ολυμπιακό: «Αλήθεια είναι πως είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, αλλά δεν φτάσαμε σε προχωρημένο στάδιο. Σημασία έχει ότι τελικά ήρθα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τη νέα ομάδα μου».


Για τη συνύπαρξή του στη φροντ λάιν με το Σχορτσανίτη ο Σκορδίλης δήλωσε: «Σίγουρα και μόνο που θα τον μαρκάρω κάθε μέρα στην προπόνηση αρκεί για να με κάνει καλύτερο σέντερ. Οι υπόλοιποι σέντερ μετά σου φαίνονται πολύ πιο εύκολοι. Είναι και έμπειρος, είναι και πιο δυνατός... είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Μόνο κέρδος μπορεί να είναι αυτό για μένα».

«Οι προσωπικοί μου στόχοι στον Παναθηναϊκό είναι να φέρω εις πέρας το ρόλο που θα μου αναθέσει ο Αργύρης Πεδουλάλης».

Για το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Δεν τον ξαναείχα σε κάποια άλλη ομάδα. Όταν συζητούσα με τον Παναθηναϊκό, μίλησα με κάποιους πρώην συμπαίκτες μου που είχαν δουλέψει μαζί του και έμαθα πως είναι πειθαρχημένος, πολύ σοβαρός, δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά κι ακριβώς αυτό είδα και όταν ήρθα εδώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ