2012-09-19 23:36:31
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΤΣ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Η διατήρηση του Ολυμπιακού στην κορυφή είναι η τεράστια φετινή ευθύνη των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέρο Άντιτς, ενώ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είπε: «Έχουμε και νέο προπονητή, που προσωπικά πιστεύω πως είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση».

«Έχουμε τεράστια ευθύνη φέτος, να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Το θετικό είναι πως έχουμε χημεία από πέρυσι, ενώ προστέθηκαν δύο παίκτες που ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού μας και προσαρμόστηκαν ήδη. Έχουμε και νέο προπονητή, που προσωπικά πιστεύω πως είναι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Είναι τεράστια η πρόκληση να αναλαμβάνεις τον πρωταθλητή Ευρωλίγκας» ήταν τα πρώτα λόγια του Σκοπιανού σέντερ.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό: «Έχει καινούρια ομάδα. Εκτός από την αλλαγή του προπονητή, άλλαξαν και τους παίκτες. Μόνο δύο έμειναν από το περυσινό ρόστερ κι αυτό σίγουρα μας δίνει πλεονέκτημα. Δεν μπορείς, πάντως, να πεις πως φέτος θα έχουμε πιο εύκολη δουλειά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα και απέναντι στο Ρέθυμνο μπορεί να βρεθείς σε κακή ημέρα. Για αυτό και θα βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις».

Τέλος αναφέρθηκε και στην παραμονή του στην ομάδα: «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω παίκτης του Ολυμπιακού. Είμαι μια χαρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κινητικότητα και Εκκίνηση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κινητικότητα και Εκκίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ