2012-09-22 19:51:37
Φωτογραφία για Alonso: Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι
Από την πέμπτη θέση του grid θα εκκινήσει το νυχτερινό αγώνα της Σιγκαπούρης ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Fernando Alonso. 

Ο Ισπανός πιλότος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές δήλωσε πως πρέπει να είναι χαρούμενοι με την εν λόγω θέση, αφού δεν είχαν την ταχύτητα για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη θέση που πήραμε στις κατατακτήριες δοκιμές. Δεν ήμασταν γρήγοροι κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών και ούτε στις κατατακτήριες. Νομίζω πως η McLaren είναι ανίκητη, τουλάχιστον όσον αφορά στην pole position», ήταν τα λόγια του Αlonso, για να συμπληρώσει στη συνέχεια. 

«Το να ξεκινάς πέμπτος και από την εσωτερική, είναι μία καλή θέση για να προσπαθήσεις για το βάθρο, κάτι το οποίο πιθανότατα να είναι ό,τι καλύτερο για αυτό το grand prix. Νομίζω ότι η στρατηγική θα παίξει το ρόλο της στον αυριανό αγώνα, όπως και η φθορά των ελαστικών, για αυτό πρέπει να προσέχουμε τα ελαστικά μας. Πολλά είναι αυτά που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο αγώνα, όπως και ο καιρός, μία βροχή είναι πιθανή, θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ