2012-09-25 06:33:46
Φωτογραφία για Πάνω από 5.000 κουτιά γάλα ... για τα παιδιά!
Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία της ΕΡΑ Ηρακλείου, που με τη συνδρομή των δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου συγκέντρωσε γάλα για τους μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Πιο δυνατά από ποτέ "ακούστηκε" στο Ηράκλειο το μήνυμα της αλληλεγγύης, με το μαραθώνιο που πραγματοποίησε η ΕΡΑ Ηρακλείου σε συνεργασία με το δήμο Ηρακλείου αλλά και το δήμο Μαλεβιζίου, για τη συγκέντρωση γάλακτος για τους μαθητές που δεν έχουν τα βασικά είδη διατροφής.

Από το πρωί της Παρασκευής ως αργά το μεσημέρι, το πρόγραμμα της ΕΡΑ Ηρακλείου είχε προσαρμοστεί στις ανάγκες του μαραθωνίου, ενώ παράλληλα στη Λότζια, στα γραφεία της ΕΡΑ αλλά και στο δήμο Μαλεβιζίου συγκεντρώνονταν κουτιά γάλακτος καθώς και είδη πρωινού. Πάνω από 5.000 κουτιά γάλα συγκεντρώθηκαν από ευαισθητοποιημένους πολίτες, οι οποίοι - κάποιοι, μάλιστα, από το υστέρημά τους - προσέφεραν ένα κουτί γάλα, δείχνοντας έμπρακτα ότι ... η ανθρωπιά μπορεί να νικήσει και την πιο βαθιά κρίση!


Για πρώτη φορά, μάλιστα, σε τέτοια εκδήλωση, τόσο μαζική ήταν η συνδρομή επιχειρήσεων. Κρητικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του άρτου, της

ζαχαροπλαστικής και σούπερ μάρκετ προσέφεραν προϊόντα, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην ανακούφιση των διατροφικών αναγκών των μαθητών, προκειμένου να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες άλλης μιας λιποθυμίας μαθητή από την πείνα.

Η σημαντική πρωτοβουλία της Παρασκευής "έκλεισε" με μια συναυλία από τους "Πετρίτες" και το Γιάννη Κασσωτάκη, την οποία παρακολούθησε πλήθος Ηρακλειωτών.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ