2012-09-26 11:50:04
Φωτογραφία για ΟΙ... 2 ΛΥΣΕΙΣ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ...
Οι τραυματισμοί των Τοροσίδη και Αμπντούν αναγκάζουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αλλάξει τα αρχικά πλάνα που είχε για τα δύο επόμενα δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, το Σάββατο στο Περιστέρι και την επόμενη Τετάρτη στο Λονδίνο.

Ο Τοροσίδης θεωρείται off για τα ματς αυτά, ενώ παίζεται το κατά πόσον θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Αμπντούν από την πλευρά του θα το παλέψει για το "Εμιρεϊτς" έχοντας όμως αυτή τη στιγμή λίγες πιθανότητες για να προλάβει. Η δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού, δεδομένα στο ματς με τον Ατρόμητο, θα χρειαστεί να αλλάξει με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζεται να πάει σε δύο δοκιμασμένες επιλογές θεωρώντας πως θα πάρει αυτά που χρειάζεται η ομάδα για να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Τάσος Παπάζογλου και ο Νταβίντ Φουστέρ είναι τα δύο πρόσωπα που έχει στο μυαλό του ο Ζαρντίμ για να αντικαταστήσει τους Τοροσίδη και Αμπντούν
. Ο Παπάζογλου έχει αγωνιστεί ξανά ως δεξί μπακ στο ματς με τον ΠΑΣ και φέτος ουσιαστικά αποτελεί την μπακ-απ λύση για το άκρο της άμυνας, καθώς Μοντέστο και Μανιάτης, οι οποίοι ξέρουν τη θέση, δύσκολα θα βγουν από τη μεσαία γραμμή όπου φέτος είναι απαραίτητοι. Ο Φουστέρ από την άλλη έπαιξε φέτος για λίγα λεπτά με τον Πανθρακικό στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, όμως πέρσι είχε συνεχώς αυτόν τον ρόλο από τον Βαλβέρδε, άρα γνωρίζει πώς να αποδώσει σε αυτήν τη θέση.

Ο Ζαρντίμ πάντως σκέφτεται και ένα δεύτερο πλάνο, το οποίο πάντως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αξιοποιώντας είτε τον Φετφατζίδη, που όμως με τον Πανθρακικό δεν έπεισε, είτε τον Βλαχοδήμο που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα την παραμικρή ευκαιρία. Πάντως υπάρχει πάντα και η επιλογή του Μασάντο για δεξιά στην περίπτωση μάλιστα που παίξει αριστερά είτε ο Φετφατζίδης είτε ο Τζιμπούρ όπως έγινε στο ματς της περασμένης Κυριακής, με τον Μήτρογλου να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα οι Μανωλάς-Κοντρέρας και Χολέμπας δεν αλλάζουν, ενώ όσον αφορά τον τερματοφύλακα είναι πιθανή η επιστροφή του Μέγιερι ώστε να έχει και ένα 90λεπτο πριν παίξει με την Αρσεναλ. Αν και δεν αποκλείεται να αλλάξει το αρχικό πλάνο του Ζαρντίμ με τον Μέγιερι να παίζει στο πρωτάθλημα και τον Κάρολ να είναι φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ