2012-09-26 19:28:06
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...
Ήταν δύσκολο και βάσει των όσων γράφονται στην Τουρκία, η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει –εάν βέβαια συνεχίζει να το επιθυμεί- τον Ρικάρντο Κουαρέσμα τον Ιανουάριο αναμένεται με ακόμα περισσότερες δυσκολίες!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ήδη, ο μάνατζερ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να εντάξουν τον “Q7” στο δυναμικό τους.

Φυσικά, ο λόγος για τον οποίο υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κουαρέσμα στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο είναι η λήξη του συμβολαίου του με την Μπεσίκτας, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον παίκτη να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του χωρίς όμως να δώσουν λεφτά στην τουρκική ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Τούρκους, ενδιαφέρον για τον Κουαρέσμα έχουν εκφράσει οι Μάλαγα, Σεβίλλη, Μαρσέιγ, Γουέστ Χαμ και Σπαρτάκ Μόσχας, έχοντας ενημερώσει τον εκπρόσωπό του Ζόρζε Μέντες μέχρι και τις οικονομικές απολαβές που μπορούν να φτάσουν για τον πελάτη του.

Στον Ολυμπιακό είχαν προσπαθήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να αποκτήσουν τον Κουαρέσμα, μια μεταγραφή που που δεν έγινε λόγω διαφορών ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Κουαρέσμα.

Στο Λιμάνι πάντως δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το κατά πόσο θα κινηθούν και πάλι για την απόκτηση του Κουαρέσμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Ηθική στην εκπαίδευση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Ηθική στην εκπαίδευση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ