2012-09-27 12:32:02
Φωτογραφία για Βαλιμίτικα Αχαΐα: Την έδεσαν, την φίμωσαν, αλλά μόλις λιποθύμησε την έλυσαν…
Αντιμέτωποι με δύο νεαρούς ληστές ήλθε χθες τα ξημερώματα μία 71χρονη γυναίκα στην περιοχή των Βαλιμιτίκων Αχαΐας, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Συγκεκριμένα οι δύο δράστες μπήκαν γύρω στις 3 π.μ. στην μονοκατοικία, αφού παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας. Αφού ερεύνησαν το χώρο και δεν κατάφεραν να βρουν τίποτα, κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο της γυναίκας, η οποία κοιμόταν και την ξύπνησαν.

Την απείλησαν με ένα μαχαίρι προκειμένου να τους δώσει χρήματα και ό,τι άλλο είχε στο σπίτι. Την έδεσαν με μονωτική ταινία στα χέρια και τα πόδια και τη φίμωσαν. Η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά οι δράστες της έβγαλαν.

Τελικά οι νεαροί έφυγαν με τα κοσμήματα της 71χρονης γυναίκας συνολικής αξίας περίπου 14.000 ευρώ. Επιπλέον της άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 1.350 περίπου ευρώ, 22 λίρες Αγγλίας, έναν φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου, δίχως όμως να αφαιρέσουν το όχημα. Μετά από λίγα λεπτά η ηλικιωμένη ελευθερώθηκε και κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Λέτο πάει... ΟΑΚΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Λέτο πάει... ΟΑΚΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ