2012-09-29 07:48:58
Φωτογραφία για Το κόκκινο του κρασιού στα χείλη σας
Τα νέα κόκκινα χείλη της σεζόν είναι εδώ για να σε προσκαλέσουν να αναδείξεις την πιο σέξι και μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σου!

Φέτος το κόκκινο χρώμα εκτός από το διαχρονικό φλογερό σε κερδίζει και το βαθύ κόκκινο του κόκκινου κρασιού που μεταμορφώνει τα χείλη όσο κανένα άλλο χρώμα από αυτό της χρωματικής παλέτας! Διάβασε παρακάτω ποιοι είναι οι τοπ τρόποι για να φορέσεις την πιο καυτή τάση της σεζόν!

Πόσο ταιριάζουμε: Το να φορέσεις με επιτυχία το κόκκινο κραγιόν του κρασιού φέτος δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Μην ξεχνάς ότι το βαθύ κόκκινο του κρασιού είναι πολύ πιο ...πολύπλευρο από το μοβ ή το δαμασκηνί που δίνει έναν πολύ πιο δραματικό χαρακτήρα στο λουκ σου. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε βάλε και λίγο χρώμα στα μαγουλά σου όταν φοράς το βαθύ κόκκινο κραγιόν σου για να ισορροπήσεις λίγο το αποτέλεσμα ενώ αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα τότε ησύχασε αφού μπορείς να φορέσεις όλες τις αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου της σεζόν.


Βραδινή τύπισσα: Το σκούρο κόκκινο είναι ένα χρώμα που μπορείς να λανσάρεις τέλεια κυρίως το βράδυ, ενώ αν θέλεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί διάλεξε να το απλώσεις στα χείλια σου με πινέλο! Το υπόλοιπο μακιγιάζ καλό είναι να κινείται σε πιο απαλούς τόνους ακόμη και το βράδυ αλλά αν θέλεις να προβάλεις τα μάτια σου χρησιμοποίησε μόνο άι-λάινερ σου για να δημιουργήσεις την τέλεια γραμμή!

Κάνε Θεέ μου να κρατήσει: Όταν πρόκειται να φορέσεις το κόκκινο του κρασιού στα χείλη σου, τότε να είσαι προετοιμασμένη ότι πρόκειται να αφήσεις τα ίχνη σου σε όλα τα ποτήρια που υπάρχου: από την κούπα του καφέ σου μέχρι και το ποτήρι του κρασιού σου. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι θα πρέπει να ανανεώνεις συχνά το κραγιόν σου! Αν πάλι δεν θέλεις να ανανεώνεις διαρκώς και να είναι συνέχεια έντονα τα χείλη σου τότε δεν έχεις παρά να απλώσεις (αφού πιεις το καφεδάκι σου και αφήσεις τα σημάδια σου στην κούπα) λίγο λιπ-γκλος που θα αφήσει τα χείλη σου χρωματισμένα και λαμπερά!

Βαμμένα κόκκινα πρωινά χείλη: Θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και το πρωί με έντονο κόκκινο κραγιόν στο βαθύ χρώμα; του κρασιού. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο είναι αν δείχνεις σαν να μην γύρισες σπίτι το βράδυ δηλαδή να έχεις ένα πολύ έντονο χρώμα στα χείλη. Για χρώμα που ναι μεν είναι το βαθύ κόκκινο αλλά δεν βγάζει και μάτι αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απλώσεις λίγο κραγιόν με τα δάχτυλα σου στα χείλη σου για κόκκινο μεν αλλά διακριτικό δε αποτέλεσμα.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ