2012-09-30 08:30:06
Φωτογραφία για Oι δομές του «πράσινου» δικτύου
Η οργάνωση και βελτίωση του τμήματος σκάουτινγκ είναι από τα ζητήματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκού, ο οποίος σιγά-σιγά προχωράει το πλάνο του.

Το Financial Fair Play, καθώς και οι αντικειμενικές δυσκολίες στα οικονομικά του Παναθηναϊκού καθιστούν την ανεύρεση ταλέντων ικανών να δουλευτούν και σταδιακά να πάρουν θέση στην πρώτη ομάδα ως πολύ σημαντική. Σε αυτόν το άξονα κινούνται και στον Παναθηναϊκού, όπου προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία και της γνώσεις του Γιάννη Σαμαρά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Όπως αναφέρει το Goal, το όνομα του Γιάννη Αναστασίου συνεχίζει να «παίζει», αλλά όχι για πόστο τεχνικού διευθυντή ή γενικού αρχηγού, όπως είχε βγει αρχικά προς τα έξω, αλλά για chief scout στην Ευρώπη. Ο ίδιος φέρεται να μην είναι αρνητικός, αλλά έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει, αφού έχει ως προτεραιότητα να ξεκινήσει καριέρα προπονητή. Αν δεν βρει ομάδα, είναι πιθανόν να απαντήσει θετικά.


Από την άλλη, η προσωπικότητα και το ποδοσφαιρικό μέγεθος του Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν περνούν απαρατήρητα. Ο νυν αρχηγός της Γκρέμιο, αμέσως μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει συνεργασία με το «τριφύλλι» για τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανάλογες προσεγγίσεις θα γίνουν και σε άλλους πρώην παίκτες της ομάδας, όπως ο Βαζέχα για την Ανατολική Ευρώπη και ο Μπορέλι με τον Ρότσα για την Αργεντινή, με σκοπό να σχηματιστεί έτσι ένα δίκτυο ικανό να εντοπίσει παίκτες γρήγορα και να βεβαιωθεί για την ικανότητά τους να εξελιχθούν!

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ