2012-09-30 12:00:07
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ - Άρης (20:30 livestreaming)
Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στις τάξης του ο Δικέφαλος του βορρά πάει για τη νίκη μέσα στο κάστρο του, απέναντι στον Άρη που μπορεί να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά και έξω-αγωνιστικά προβλήματα αλλά έρχεται με τη ψυχολογία στα ύψη, ύστερα από δύο θετικά αποτελέσματα (ΑΕΚ και Κέρκυρα).

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Οι σύνδεσμοι ανοίγουν 5 με 10 λεπτά πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, ενδέχεται όταν ανοίξει το παράθυρο (του εκάστοτε αγώνα) να εμφανιστούν και νέα λινκς, επομένως αν δεν «παίζει» κάποιο πατήστε την επιλογή:  more links for this mach

ΠΑΟΚ

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεπέρασε τελείως τον τραυματισμό του και ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται να του δώσει και φανέλα βασικού. Αντίθετα, οι τραυματίες, Ματέους Βιβιάν και Πάμπλο Γκαρσία, θα δουν το ντέρμπι από την εξέδρα των επισήμων της Τούμπας, καθώς και το Σάββατο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.


Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Ετο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

ΑΡΗΣ

Ενώ για τον Άρη η αποστολή που επέλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης αποτελείται από τους: Βελλίδη, Διούδη, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδη, Γιαννίτση, Γιαννιώτα, Γκέσιο, Καζναφέρη, Καπετάνο, Μαργαρίτη, Νταμαρλή, Αγγελούδη, Παντίδο, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Σουνά, Ψυχογιό, Κοτσώνη.

Οσον αφορά στους τραυματίες, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος κρίθηκε ανέτοιμος λόγω του προβλήματος στον τετρακέφαλο, ενώ ο Ανδρέας Ηρακλής συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ