2012-09-30 12:00:08
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (18:15 livestreaming)
Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες για βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάταση, απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης που θα κατέβει να παίξει χωρίς να έχει να χάσει τίποτα Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ Ή ΕΔΩ

 Ο Ζεσουάλδο  Φερέιρα έχοντας να αντιμετωπίσει  τις απουσίες των Μπουμσόνγκ, Βελάσκες που είναι τραυματίες αλλά και του Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος, είναι σίγουρο πως θα παρουσιάσει πολλές αλλαγές στο σχήμα, και φυσικά στα πρόσωπα.

Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να χρησιμοποιήσει ως στόπερ τους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και πάλι οι Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος. Εκτός απροόπτου ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος και Σπυρόπουλος στην άμυνα.

Τα δυο αμυντικά χαφ των πράσινων αναμένεται να είναι οι Βιτόλο και Μαρίνος ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο και Κουίνσι με τον Λάζαρο να παίζει πίσω από τον επιθετικό.


Ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το Σάββατο ο Φερέιρα χρησιμοποίησε και τους τρεις Πετρόπουλο, Φορναρόλι και Τοτσέ αλλά ο πρώτος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

 Στην αντίπερα όχθη   οι 20 που αναμένεται να παρουσιάσει ο Σάκης Τσιώλης είναι οι: Φούλοπ, Μπαντή, Τσαμπούρη, Γιαλούση, Πιπίνη, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλη, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Καρντάσιο, Αναστασόπουλο, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Περόνε και Καλαντζή. Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, νέα πρόσωπα είναι οι Μπαρτολίνι και Αναστασόπουλος, ενώ έμεινε εκτός ο Μπακασέτας.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ - Άρης (20:30 livestreaming)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟΚ - Άρης (20:30 livestreaming)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ