2012-09-30 21:57:03
Φωτογραφία για Η Τόρι Σπέλινγκ βγήκε από το νοσοκομείο
Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) μπήκε εσπευσμένα στο στις 15 Σεπτεμβρίου ύστερα από επικίνδυνες επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στην καισαρική με την ...οποία γέννησε το τέταρτο παιδί της στα τέλη Αυγούστου.

Η 39χρονη σταρ και ο σύζυγός της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermot) έχουν μαζί τον 5χρονο Λίαμ (Liam), την 4χρονη Στέλα (Stella) και την 11 μηνών Χάτι (Hattie) εκτός από τον ενός μήνα Φιν (Finn) που στερήθηκε για λίγο τη μανούλα τη μανούλα του αμέσως μόλις εκείνη τον έφερε στη ζωή.

Χωρίς να έχουν δοθεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την όλη υπόθεση, το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι η Σπέλινγκ υποβλήθηκε σε νέα εγχείρηση, ενώ φήμες τη θέλουν να ξεκαθάρισε για τα καλά στον άντρα της ότι "τέρμα τα παιδιά".

Θέλοντας να καθησυχάσει τους απανταχού θαυμαστές της η Τόρι τους ενημέρωσε η ίδια για το εξιτήριο.

"Γεια σε όλους. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι βγήκα από το νοσοκομείο και αναρρώνω στο σπίτι ευτυχισμένη που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου χαρίσατε τις τελευταίες δύο εβδομάδες . Σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Θα γυρίσω στο μπλογκ μου αύριο γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι! Με αγάπη, Τόρι", έγραψε στην ιστοσελίδα της με όνομα ediTORIal όπου και αναμένεται συνέχεια.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ