2012-10-01 16:23:36
Φωτογραφία για Ανέλαβαν οι νέοι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων
Ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου που πριν από ένα περίπου μήνα τοποθετήθηκαν σε νέες υπηρεσίες με απόφαση του αρχηγείου του σώματος.

Έτσι το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ανέλαβε ο αστυνομικός Υποδιευθυντής Σήφης Κανακουσάκης ενώ στο αντίστοιχο ΤΑΕ Μεσαράς έχει ήδη αναλάβει ως διοικητής αστυνόμος Β, Μανόλης Ζαιμάκης.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ανέλαβε σήμερα ο αστυνόμος Β, Διαμαντής Αδαμάκης ενώ την ίδια στιγμή ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γιάννης Λιανδράκης ανέλαβε καθήκοντα διοικητού στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας που μάλιστα σήμερα είχε ... πολύ δουλειά με τους πυροβολισμούς στον Προφήτη Ηλία.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γιώργος Αδαμάκης ανέλαβε το τμήμα Μεταγωγών ενώ ο αστυνομικός υποδιευθυντής Παντελής Κεφαλιανάκης πήγε στο τμήμα Αερολιμένα.

Σήμερα ανέβηκε στο επιτελείο ο αστυνομικός υποδιευθυντής Μανόλης Φρουδαράκης ενώ και η αστυνόμος Α, Ζωή Αλεξάκη πήγε στο Α Αστυνομικό Τμήμα ως υποδιοικητής.

Την ίδια ώρα στην τροχαία ανέλαβε σήμερα καθήκοντα διοικητή ο Μάνος Χρυσός ενώ στο τμήμα του Αγίου Μύρωνα έχει πάει από την Κυριακή ο υπαστυνόμος Α Μαραβελάκης.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ