2012-10-03 16:33:29
Φωτογραφία για Αυτούς δίνουν οι Άγγλοι!
Οι Άγγλοι δίνουν τις πιθανές 11άδες του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ για το βραδινό ματς. Στον πάγκο πιθανότατα μένει ο Ζιρού, πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Αρτέτα.

Μία από τις πιο έγκυρες εφημερίδες στην Αγγλία, ο Independent, δίνει τις πιθανές 11άδες των δύο ομάδων. Για την Άρσεναλ, αναφέρει ότι θα παίξουν οι Μανόνε, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Τζένκινσον, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Αρτέτα, Όξλεϊντ Τσάμπερλαϊν, Καθόρλα, Ποντόλσκι και Ζερβίνιο στην επίθεση. Ο Ράμσεϊ δηλαδή θα πάρει τη θέση του Ντιαμπί, οπισθοχωρώντας σε θέση κεντρικού μέσου, με τον Τσάμπερλαϊν να παίρνει τη θέση του στην τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό. Ο Ζερβίνιο λογικά συνεχίζει σε θέση φορ, όπως και στα τελευταία ματς. Αν δεν παίξει τελικά ο Ισπανός μέσος, τη θέση του θα πάρει ο Κοκλέν.

Για τον Ολυμπιακό, οι Άγγλοι δίνουν: Κάρολ, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Μανιάτη, Σιόβα, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Μήτρογλου. Παράλληλα, δίνουν έμφαση στο ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα είναι στον πάγκο, με τον Στιβ Μπουλντ, δεξί του χέρι να παίρνει τη θέση του. Ένα σημαντικό κομμάτι στο οποίο στέκονται είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζεται με απόδοση 9 προς 1, ενώ στη συνέχεια αναφέρονται ως επί το πλείστον στην Άρσεναλ.


Υπερασπίστηκε τον Γκαζίδη

Ένα θέμα που «παίζει» στο ρεπορτάζ των «Κανονιέρηδων» είναι οι αποδοχές του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος παίρνει 2.15 εκατομμύρια λίρες το χρόνο με 675.000 μπόνους. Ο Βενγκέρ ρωτήθηκε για τις αποδοχές του και απάντησε: «Δεν ξέρω τις αποδοχές του, όμως είμαι χαρούμενος μαζί του, έχουμε υπογράψει συμβόλαια και θα τα κρατήσουμε μέχρι τέλους». Υπερασπίστηκε έτσι το στέλεχος του συλλόγου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ