2012-10-03 16:33:02
Φωτογραφία για Ο Ιατρικός Σύλλογος πετάει το γάντι στον Φ. Καρβελά -Χαιρόμαστε που αντιμετωπίσαμε γρήγορα την υπόθεση με το γιατρό που φέρεται να πήρε φακελάκι
Άμεση ήταν η απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στον γιατρό που παραιτήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου υποστηρίζοντας πως... βιάστηκαν να εξετάσουν την υπόθεση με το φακελάκι. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Σωτηρούδης δήλωσε πως εκτιμά τον κ. Φώτη Καρβελά, χειρουργό του Νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας και πρώην μέλος του Πειθαρχικού αλλά του διαμηνύει πως «χαίρεται που ο Σύλλογος αντιμετώπισε γρήγορα την υπόθεση».

Όπως αποκάλυψε χθες το Patrastimes.gr στη διάρκεια της συνεδρίασης του πειθαρχικού οργάνου στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους περίεργες συμπεριφορές, με αποκορύφωμα την υποβολή παραίτησης του κ. Καρβελά. Το σκεπτικό της παραίτησης δημιούργησε απορίες και ερωτήματα. Όπως υποστήριξε ο κ. καρβελάς, παραιτήθηκε γιατί « τόσα χρόνια πρώτη φορά βλέπει τόσο ενδιαφέρον για να εξεταστεί η υπόθεση χρηματισμού γιατρού και αυτό τον κάνει να διαπιστώνει ύπαρξη μεθόδευσης».

Ο ίδιος γιατρός έφτασε στο σημείο να θέσει θέμα και γιατί τα αντίγραφα της υπόθεσης που είχε λάβει το πειθαρχικό από την εισαγγελία δεν ήταν επικυρωμένα!

Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί και η στάση συνεργάτη με γνώσεις νομικής στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια ο οποίος αρχικά προσπάθησε να πείσει τους υπευθύνους της ΥΠΕ πως «δεν είναι δική τους δουλειά η υπόθεση του καρδιολόγου» και στη συνέχεια δεν συμπεριέλαβε στην κλήση για απολογία που έστειλε η συγκεκριμένη υπηρεσία το αιτιολογικό της απόλυσης.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ