2012-10-05 09:12:18
Φωτογραφία για Τι λένε φίλοι του τραγουδιστή που μπήκε στο ψυχιατρείο
Από τα σύννεφα έπεσαν φίλοι και συνεργάτες του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, όπως αποκάλυψε το star.gr με αποκλειστικό του ρεπορτάζ!

Μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άνθρωποι που τον γνωρίζουν περιέγραψαν την αλήθεια για την περιπέτεια που περνάει ο αγαπημένος τραγουδιστής, που «λύγισε» μετά τον αποτυχημένο γάμο του, τα οικονομικά προβλήματα και την αυτοκτονία του αδελφού του.

«Έχει δίπλα του ανθρώπους. Δεν πρόκειται να μείνει μόνος του, δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει, απλά περνάει μια δύσκολη φάση», είπε ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: «όλος ο κόσμος πια περνάει μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Απλά, ήταν λίγο πιο ευαίσθητος από έναν άλλον πιο δυνατό άνθρωπο. Μάλιστα, το τηλέφωνό του το κρατούσα εγώ. Δεν ήθελε να τον ζαλίζουν με διάφορα».

Ο Θάνος Καλλίρης, με τον οποίο ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί, επικοινώνησε μαζί του. «Έχει τους δικούς του δαίμονες να παλέψει, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον ή με τους φίλους του. Είναι μαζεμένος στο καβούκι του, για να μπορέσει να νιώσει καλύτερα… Όταν δεν είσαι και στο απώγειο της καριέρας σου, φυσικά είσαι πολύ πιο ευάλωτος και οικονομικά και ψυχολογικά», δήλωσε στο Star.


«Στη Σουηδία ήθελε να πάει λιγάκι να ηρεμήσει», αποκάλυψε ο Τζώνη Θεοδωρίδης και διέψευσε τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν έκανε τρέλες… Δεν ήταν τρελός, δεν ήταν ψυχασθενής»!

Δείτε στο βίντεο τι λένε για τον τραγουδιστή άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ