2012-10-05 14:16:08
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Ανδρέα Δημητρέλο να επιστρέφει στην προεδρία
Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Ανδρέα Δημητρέλο να επιστρέφει στην προεδρία της. "Ανέτρεψες τον Μαύρο και γύρισες με πραξικόπημα", τον κατηγόρησε ο μικρομέτοχος Βουδούρης.

Επέστρεψε στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος (ο οποίος κατηγορείται ότι το έπραξε με πραξικοπηματικό τρόπο από μικρομετόχους και άλλα εξέχοντα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ).

Το ΔΣ της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε, με τον εκπρόσωπο του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά, κ. Σίμο, να προτείνει τη σύσταση του Δ.Σ., το οποίο θα αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Δημητρέλος

Μέλη: Νοτιάς, Γρυσμπολάκης, Μπρουσιανός, Παπαδημητρίου, Γεώργας, Σίμος

Διαβάστε τις παλινωδίες Δημητρέλου

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έμοιαζε να παίζει το "μπει δεν μπει" αναφερόμενος στην είσοδο Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Διαβάστε τι είπε και πως το ανασκεύασε μετά, στη διάρκεια του ΔΣ της κιτρινόμαυρης εταιρείας.


Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην ανατροπή του Μαύρου, μέσα σε 5 λεπτά άλλαξε την άποψή του για το αν ο Βιντιάδης μπαίνει ή όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι φίλοι της ομάδας απορούν: «Που αποσκοπούν όλα αυτά»;

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, εκ των πρωτοστατών της ανατροπής του Θωμά Μαύρου (όπως ο ίδιος ο μεγάλος γκολτζής του χρέωσε) έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του ΔΣ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Με αρνητικό τρόπο ασφαλώς… Διότι μέσα σε 5 λεπτά άλλαξε άποψη για το αν ο Βιντιάδης σώζει ή όχι την ΑΕΚ..

Αρχικά είπε: «Το σχέδιο σωτηρίας της ΑΕΚ θα το τρέξουμε μαζί με τον νέο μεγαλομέτοχο. Μίλησα μαζί του, τον ρώτησα αν θα έρθει και μου είπε "ναι"!».

Ακολούθως ανασκεύασε: «Υπάρχει ο Βιντιάδης που θέλει να μπει! Δεν ξέρω αν θα μπει, συζητάμε, μακάρι να μπει»!

Μεσολάβησε τηλεφώνημα μέλους των Supporters το οποίο τον εξέθεσε για την άγνοιά του. Απόδειξη του ότι ο Δημητρέλος είναι μέρος ενός παιχνιδιού το οποίο ουδείς γνωρίζει που αποσκοπεί. Το ότι βέβαια ενεργό ρόλο σε αυτό έχουν οι Κασνακίδης και Αδαμίδης, λέει από μόνο του πολλά Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ