2012-10-05 14:43:08
Φωτογραφία για Δεν υπάρχει το όνομα Γ. Πατούλης σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ
Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Σ. Στασινόπουλος, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία λίστα ή δημόσιο έγγραφο στο οποίο να περιλαμβάνεται το όνομα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ως δήθεν ελεγχόμενου για παράνομο πλουτισμό. Στην επιστολή του ο κ. Στασινόπουλος, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η σχετική διαρροή ανύπαρκτης λίστας αποτελεί εγκληματική ενέργεια την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη».

Η επιστολή του επικεφαλής του ΣΔΟΕ αποτελεί πανηγυρική δικαίωση για το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωσε «πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» κι εξέφρασε τις έντονες επιφυλάξεις του για τη γνησιότητα της λίστας που κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτύου αρχικά, ενώ στη συνέχεια φιλοξενήθηκε και σε άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα για την ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα της υποτιθέμενης λίστας, εξέφρασα την επιφύλαξή μου για τη γνησιότητα της, ενώ δήλωσα κατηγορηματικά πως δεν έχω να φοβηθώ και να κρύψω τίποτα
. Η επιστολή του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ με την οποία επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια λίστα, αποτελεί για μένα καταρχήν μια ηθική δικαίωση. Αλλά δεν μου αρκεί αυτή η δικαίωση όσο γνωρίζω πως στην πατρίδα μας λειτουργούν ανενόχλητοι παρακρατικοί μηχανισμοί που σε μια δύσκολη για την Πατρίδα και την κοινωνία μας συγκυρία επιδιώκουν την πρόκληση πολιτικής ανωμαλίας, μέσω της ηθικής διαπόμπευσης πολιτικών προσώπων, πετυχημένων στα καθήκοντα τους, καταξιωμένων επαγγελματικά και με σημαντική κοινωνική προσφορά. Με προβληματίζει ως πολίτη που σέβεται τη δημοκρατική ομαλότητα το γεγονός πως στην παγίδα αυτών των παράκεντρων, πέφτουν έγκριτα μέσα ενημέρωσης κάθε μορφής, τα οποία άθελα τους παίζουν το ύποπτο παιχνίδι τους. Ελπίζω η Δικαιοσύνη που διερευνά την υπόθεση να βρει ποιοι εγκληματίες κρύβονται πίσω από τη διαρροή της ανύπαρκτης λίστας. Ευελπιστώ, επίσης, την επόμενη φορά που θα κυκλοφορήσουν παρόμοιες λίστες, κάποια μέσα ενημέρωσης να είναι πιο προσεκτικά στον τρόπο που θα τις διαχειρισθούν».

www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ