2012-10-05 15:37:02
Φωτογραφία για «Συμπαράσταση στους συναδέλφους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά»
από το Γραφείο Τύπου

Η χτεσινή βίαιη επίθεση της Αστυνομίας εναντίον των συναδέλφων, εργαζόμενων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και όσα ακολούθησαν έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης απέναντι σε όσους αγωνίζονται για τα αυτονόητα, όπως τα δεδουλευμένα τους και μια δουλειά με αξιοπρέπεια.

Η επιλογή του χρόνου της επίθεσης δεν ήταν τυχαία. Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά είχαν προγραμματισμένη, γνωστοποιημένη και ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διεκδικώντας λύσεις.

Ωστόσο, αντί ο Υπουργός να δεχτεί και να συνομιλήσει, ως όφειλε, με τους απλήρωτους εργαζόμενους έστειλε τα ΜΑΤ, έγιναν συλλήψεις και τραυματίστηκαν εργαζόμενοι.

Ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει όλους τους εργαζόμενους και να καταστείλει διεκδικήσεις και αγώνες των μνημονιακών πολιτικών. Όμως, είναι γελασμένοι!

Οι εργαζόμενοι στους ΗΣΑΠ συμπαρίστανται στους συναδέλφους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και μαζί με όλους τους εργαζόμενους είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης ολόκληρου του λαού.


Πρέπει η κυβέρνηση να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την τακτική της συκοφαντίας των αγώνων, της βίας και της αδιαφορίας και να σκύψει πάνω από τα πραγματικά προβλήματα όλων των εργαζόμενων.

Γι’ αυτό η Ένωση Εργαζομένων στους ΗΣΑΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να δώσουν δυναμική και αγωνιστική απάντηση ξεκινώντας από το Πανεργατικό Συλλαλητήριο που διοργανώνουν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 8/10/2012 στις 6μμ στο Σύνταγμα.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Β. Σταθούσης

Ο Γεν. Γραμματέας

Τ. Τριανταφύλλου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ