2012-10-06 03:13:03
Φωτογραφία για Καμία απόφαση για δόση στη Σύνοδο
«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στη Σύνοδο Κορυφής δεν θα ληφθεί απόφαση για την Ελλάδα, είναι πολύ νωρίς», τόνισε πριν από λίγο ανώτατος κοινοτικός αξιωματούχος... υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας. «Πρώτα θα τα βρούμε σε σχέση με το budget. Μετά θα εξετάσουμε το χρηματοδοτικό κενό και τότε και μόνο τότε θα δούμε το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους. Αναμένω έντονες συζητήσεις για το χρέος», επεσήμανε ο ίδιος αξιωματούχος.

Και προσθέτει: «Υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό της τρόικας, αλλά δεν είναι πολιτικής φύσεως. Είναι διάφορες λογισμικού προσδιορισμού των μεγεθών. Για παράδειγμα των φορολογικών μέτρων. Οι αποδόσεις όλων των μέτρων ελέγχονται. Πολλές φορές καταλήγουμε σε διαφορετικές εκτιμήσεις και μέσα στην τρόικα και πολύ περισσότερο με τις ελληνικές αρχές». Εκτίμησε μάλιστα ότι η διαδικασία θα τραβήξει άλλες δυο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον κοινοτικό αξιωματούχο: «Στις 8 Οκτωβρίου, στο Eurogroup, θα ακούσουμε τους συναδέλφους από την τρόικα, τον κ. Ρεν, τον κ. Ντράγκι, την κ. Λαγκάρντ, τον κ. Στουρνάρα, που θα παρουσιάσουν πως έχει η κατάσταση σήμερα. Αμέσως μετά το λόγο θα πάρουν οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών, αλλά δε θα ληφθεί καμία απόφαση».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ