2012-10-06 12:56:03
Φωτογραφία για Κύπρος: Στις 15 Οκτωβρίου η επόμενη σύσκεψη για την οικονομία
Για τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου, το πρωί, έχει καθοριστεί η επόμενη σύσκεψη των Αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων με την Κυβέρνηση για την οικονομία. Αυτή θα είναι και η τελευταία σύσκεψη πριν από την επίσημη υποβολή των αντιπροτάσεων της Κυβέρνησης στην τρόικα.

Στο ενδιάμεσο η Κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει συσκέψεις με τους κοινωνικούς εταίρους.

Ο Προϋπολογισμός για το 2013 θα κατατεθεί κανονικά στις 20 Οκτωβρίου.

Η Κυβέρνηση θα καλέσει την τρόικα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εσωτερικές διαδικασίες.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής η σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θέμα της οικονομίας

Εξερχόμενος από το Προεδρικό μέγαρο και απαντώντας σε ερώτηση για το κλίμα που επικράτησε στη σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ανέφερε λακωνικά ότι το κλίμα «ήταν θετικότατο».


Στις δηλώσεις τους μετά τη σύσκεψη οι αρχηγοί των κομμάτων απέφυγαν να τοποθετηθούν οριστικά επί του πακέτου προτάσεων για τα δημοσιονομικά που τους παρουσιάστηκε σήμερα από την Κυβέρνηση εν αναμονή των προτάσεων της Κυβέρνησης για τον τραπεζικό τομέα και την ανάπτυξη.

Το πακέτο μέτρων της Κυβέρνησης όσον αφορά στον τραπεζικό τομέα, την ανάπτυξη και διαρθρωτικές αλλαγές στα Υπουργεία θα κατατεθεί ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη και θα παρουσιαστεί στους Αρχηγούς κομμάτων στις 15 Οκτωβρίου, στις 9.00, το πρωί.

Συμμετείχαν οι Αρχηγοί όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, οι Υπουργοί Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους και Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ