2012-10-06 15:44:02
Φωτογραφία για «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ... ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!
Κάποια δημοσιεύματα θέλουν να υπάρχει κίνδυνος για το εγγυημένο συμβόλαιο του Ολυμπιακού με την Ευρωλίγκα, εξαιτίας του χαμηλού μέσου όρου στα εισιτήρια διαρκείας των πρωταθλητών τα τελευταία χρόνια.

Η Ευρωλίγκα έχει ως κριτήριο για την παραχώρηση εγγυημένου συμβολαίου σε μια ομάδα, να έχει έναν... ικανοποιητικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας συγκριτικά και με τη χωρητικότητα του γηπέδου της.  (Μάλλον θα έπρεπε να δει τι κάνει η ομάδα στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις πάντως, τι πληρότητα έχει, και όχι το πρωτάθλημα της εκάστοτε χώρας).

Αυτή τη στιγμή, τόσο  ο Ολυμπιακός, όσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται υπό την επιτήρηση της Ευρωλίγκας για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οπότε... όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πρόβλημα.

Όπως και να έχει όμως, τα 1.700 μέχρι στιγμής διαρκείας για τη νέα περίοδο που έχει ο Ολυμπιακός, δεν είναι αριθμός που ταιριάζει στον πρωταθλητή ευρώπης, ειδικά μετά τη θριαμβευτική περσινή σεζόν. 


Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ περίμενε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο, πράγμα που δεν έγινε Καλό θα είναι πάντως οι οπαδοί του Ολυμπιακού να το... ξανασκεφτούν (γνώμη μας ότι δε θέλει καν σκέψη για την ομάδα που μας έκανε περήφανους) και να σπεύσουν όσοι έχουν τη δυνατότητα, έστω και την τελευταία ώρα να προμηθευτούν τις αρκετά προσιτές κάρτες διαρκείας. Όχι φυσικά για τα... εγγυημένα της Ευρωλίγκας, αλλά για το λόγο ότι έχουμε ΟΛΟΙ υποχρέωση, τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τη διοίκηση της ΚΑΕ...

Αν θέλουμε λοιπόν η ομάδα μας να γίνει ακόμα πιο ισχυρή και να παραμείνει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, καλό θα είναι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε...

Δείτε τα εισιτήρια διαρκείας στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός  ΕΔΩ

Δείτε το Εuroleague Pass για τους αγώνες της Εuroleague ΕΔΩ
  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ