2012-10-06 17:54:15
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Η επίσκεψη της Μέρκελ αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και τον λαό
«Η Μέρκελ καταφθάνει εσπευσμένα στην Αθήνα την Τρίτη 9/10 για να προσφέρει "ευρωπαϊκή στήριξη" στην καταρρέουσα, συγκυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να επιβιώσει και να "περάσει" το πακέτο των 14,5 δισ» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. « Η επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας, που πλήττονται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές, που προωθούνται από την Ευρωζώνη με την ηγεμονία της Γερμανικής Κυβέρνησης», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «το νέο πακέτο βάρβαρων μνημονιακών μέτρων» και ο «αντιλαικότερος στην ιστορία της χώρας μας» κρατικός προϋπολογισμός του 2013 έχουν το χαρακτήρα « προμελετημένου, δολοφονικού χτυπήματος ενάντια στη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», καθώς όπως υπογραμμίζει « κλιμακώνουν και πολλαπλασιάζουν καταστάσεις πρωτοφανούς αγριότητας».

Καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των εργατικών συνδικάτων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, στην παναττική στάση εργασίας των συνδικάτων την Τρίτη 9 Οκτωβρίου από τις 12 μέχρι τις 3 μ. μ. και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει στη 1 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης Μέρκελ- Σαμαρά.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ pre game
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ pre game
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ