2012-10-06 20:26:27
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΛΟ!
Το τελευταίο τους ρεπό πριν από το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Κυριακή (7/10).

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος αγωνίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (4/10) κόντρα στη Νέα Κηφισιά για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την επομένη του αγώνα είχαν διπλή προπόνηση. Και αυτό γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Α1 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε η ομάδα του να μην χάσει τον ρυθμό της.

Το πρωί του Σαββάτου οι Πειραιώτες είχαν και πάλι προπόνηση και στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός τους έδωσε... μιάμιση μέρα ρεπό. Το ραντεβού στο ΣΕΦ ανανεώθηκε για τη Δευτέρα (8/10) καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό την Κυριακή, το τελευταίο τους πριν το πρώτο τους παιχνίδι κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ την Πέμπτη (11/10) για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Καλύτερα ο Λο

Ο Έισι Λο έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα προλάβει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται κάθε μέρα και καλύτερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ