2012-10-06 21:31:10
Φωτογραφία για Τα πλάνα του Ζαρντίμ για Αστέρα
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αμφιταλαντεύεται για το πως θα πρέπει να κατεβάσει τον Ολυμπιακό στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Ποιες είναι οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το αρχικό σχήμα με Αστέρα Τρίπολης.

Μία ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Ζαρντίμ είναι εκείνη με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα, τους Κοντρέρας και Σιόβα τα δύο στόπερ, τον Χολέμπας αριστερά και τους Μοντέστο και Μανιάτη ως αμυντικά χαφ.

Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα πάει ο Ιμπαγάσα, δεξιά στην επίθεση ο Τζιμπούρ, αριστερά ο Αμπντούν και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Από εκεί και έπειτα υπάρχει το σενάριο να ξεκινήσει βασικό δεξί μπακ ο Μοντέστο, βασικός κεντρικός αμυντικός ο Μανωλάς και αμυντικό χαφ ο Σιόβας.

Επίσης το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί αριστερά ένας εκ των Μασάντο, Φουστέρ και όχι ο Αμπντούν για να περάσει ως μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ. Σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει στον πάγκο ο Μήτρογλου.


Στην προπόνηση του Σαββάτου πάντως οι παίκτες χωρίστηκαν μόνοι τους, κάτι που γίνεται αρκετές φορές με το ΟΚ από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ φυσικά. Οπότε δεν ανέκυψε επαρκές δείγμα για μία καλή εικόνα ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Πάντως πρόθεση του Πορτογάλου είναι να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες.

Για παράδειγμα άφησε εκτός τον Ντιακιτέ, θεωρώντας ότι με βάση το γεγονός πως είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό δεν είναι σωστό να επιβαρυνθεί με δεύτερο συνεχές ματς. Πάντως ακόμα και παίκτες της ομάδας δεν ήταν 100% σίγουροι για τα τελικά πλάνα του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από την πλευρά του θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις εντός της Κυριακής. Τότε θα καταλήξει για το πως τελικώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε έναν αγώνα όπου η νίκη και η καλή εμφάνιση είναι μονόδρομος για τους ερυθρόλευκους.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ