2012-10-06 21:17:30
Φωτογραφία για Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟΥΣ... «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ»
Δεν άφησε αναπάντητη την επιθετική ανακοίνωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με την εκλογή του στη θέση του πρόεδρου της ΕΠΟ ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος, βέβαια, δεν έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά Τη δική του απάντηση, λοιπόν, σ' όσα του καταλόγισε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» φρόντισε να δώσει ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής. Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου προσπάθησε επί της ουσίας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην ανάψει τα αίματα στο ήδη ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, λοιπόν, τόνισε πως είναι εντολοδόχος όλων των Ενώσεων και όχι του Ολυμπιακού και σημειώνει πως δεν επιθυμεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σαρρή:

«Είμαι εντολοδόχος όλων των Ενώσεων της ΕΠΟ που συμμετείχαν στις εκλογές, είτε αυτές με τίμησαν με την ψήφο τους, είτε όχι. Δεν επιθυμώ να ρίξω λάδι στη φωτιά και επιμένω σε όσα είπα μετά την εκλογή μου: Στη δύσκολη συγκυρία που διανύει το ποδόσφαιρο, κλειδί της επιτυχίας για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι η άριστη συνεργασία όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ