2012-10-06 21:47:36
Φωτογραφία για Τραγωδία στην Κω από φονική έκρηξη σε πλοίο - Ένας νεκρός και 6 τραυματίες (ανάμεσα τους και δύο παιδιά).
- Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν το πλοίο δέσει στο λιμάνι 

- Ένας νεκρός και 6 τραυματίες (ανάμεσα τους και δύο παιδιά) 

- Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα προκλήθηκε από κανονάκι εκτόξευσης πυροτεχνημάτων 

- Πανικός στο λιμάνι της Κω .

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα την ώρα που το ημερόπλοιο ΕVΑ έμπαινε στο λιμάνι της Κω. Η ώρα ήταν περίπου 6 και μισή το όταν όπως γράφει το kosvoice.gr ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Από την έκρηξη τραυματίστηκε θανάσιμα ο 51χρονος καπετάνιος του πλοίου Σ.Θ. ενώ στο λιμάνι έσπευσαν ασθενοφόρα, που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των τουριστών.

 φωτό από kosvoice.gr

 Το δυστύχημα προκλήθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην προσπάθεια εκτόξευσης πυροτεχνημάτων για ένα πάρτι γενεθλίων με ένα μικρό κανονάκι που βρισκόταν στο κατάστρωμα της πλώρης. Ένας από τους επιβάτες είχε γενέθλια ωστόσο το επικίνδυνο "παιχνίδι" εκπυρσοκρότησε στο πρόσωπο του καπετάνιου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία. To πλοίο οδήγησε στο λιμάνι ένας επιβάτης, απόφοιτος του Πολεμικού Ναυτικού που φέρεται να είναι συγγενής του θύματος. 


φωτό από kosvoice.gr

 Συνολικά τραυματίστηκαν 6 ατομα που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κω, ωστόσο είναι όλοι τους εκτός κινδύνου. Πρόκειται για ένα 52χρονο Ολλανδό και μία 47χρονη Ολλανδή, ένα Βέλγος 30 ετών, μία 9χρονη και έναν 7χρονο απο τη Γερμανία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίας είναι και ένας Έλληνας που επέβαινε στο σκάφος.

 Στο νησί της Κω επικρατεί θλίψη καθώς ο καπετάνιος ήταν αγαπητό πρόσωπο σε όλους. Στο πλοίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν συνολικά 28 άτομα.

 Σύμφωνα με το θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας................................................................................
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ