2012-10-06 22:25:52
Φωτογραφία για Ο «Χ»ακόμπο κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπήκε κρύος και έπιασε πέναλτι και ανεπανάληπτη φάση του Κουτσιανικούλη. 

Δίκαιη η μοιρασιά στον Ηράκλειο (1-1)

Ο Σανθ Χακόμπο ήταν ο άνθρωπος που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του παιχνιδιού στο Ηράκλειο. Πολλά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από την διαιτησία. Ο ΟΦΗ βρήκε σκορ με ένα τυχερό γκολ και την λάθος έξοδο του Γλύκου ο οποίος νικήθηκε από τον Παπάζογλου, ο οποίο πλήγωσε την παλιά του ομάδα. Ανέβασε την απόδοση του ο δικέφαλος και απάντησε με τον Φωτάκη μετά την εξαιρετική ασίστ του Σαλπιγγίδη (18'). 

Οι ανορθογραφίες του ΟΦΗ – κακή ανάπτυξη, παθητική άμυνα- ξεδιπλώθηκαν αμέσως μετά την ισοφάριση, ο δικέφαλος πάτησε εύκολα περιοχή, αλλά δεν πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ξεκάθαρα ήταν η βραδιά των πρώην με τον Κουτσιανικούλη κόντρα στη ροή του αγώνα να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Γλύκου. Η διαδικασία μέχρι την αναγκαστική αλλαγή (Ρομπέρ) για την είσοδο του Χακόμπο φαίνεται ότι άγχωσε τον Σίσιτς, ο οποίος έκανε κάκιστη εκτέλεση, ο Χάκομπο με την είσοδό του έπιασε πέναλτι και το σουτ του Κουτσιανικούλη εξ επαφής μετά την επαναφορά
. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες καλές στιγμές με τον Γουναρίδη να είναι σταθερός και να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Από το 75' και μετά διεκδίκησαν και οι δύο το γκολ της νίκης με το παιχνίδι να «ανοίγει» σε μεγάλο βαθμό και τον Παπάζογλου να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βάντο.
 Pamesports
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ