2012-10-09 14:19:03
Φωτογραφία για Ιόνια Οδός: την Άνοιξη θα ξεκινήσουν και πάλι τα έργα
Τον δήμαρχο Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης. Ο Γ.Γ. σε δηλώσεις ήταν αισιόδοξος για την επανεκκινηση της Ιονιας οδού

O κ. Παπαλέξης, με την ιδιότητα και του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, ενημέρωσε τον κ. Θεοδωρίδη για τις επικείμενες, νέες περικοπές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο γενικός γραμματέας εξέφρασε την αλληλεγγύη του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις δυνατότητες ανάπτυξης της Ηπείρου δίνοντας έμφαση τόσο στις υποδομές όσο και στον τομέα της παραγωγής. Ο κ. Θεοδωρίδης εκτίμησε ότι οι υποδομές έχουν μπει σε μια σειρά. «Η Ιόνια οδός θα επανεκκινήσει, πιστεύω την άνοιξη.

Το θέμα υπάρχει ακόμα με την Ε65 που είναι καθοριστικής σημασίας. Θα έλεγα είναι ίδιας σημασίας με την Ιόνια Οδό η δημιουργία της γιατί θα φέρει σε επικοινωνία την Ήπειρο με τη Θεσσαλία και το λιμάνι του Βόλου». Για τον τομέα της παραγωγής, εξέφρασε την άποψη ότι η Ήπειρος πρέπει να επεκτείνει δραστηριότητες, όπως την κτηνοτροφία και τις ιχθυοκαλλιέργειες. «Η ποιότητα είναι άριστη, μόνο που δεν έχουμε το μάρκετινγκ και τον τρόπο να παρεμβαίνουμε σ’ αυτές τις υποθέσεις» τόνισε.

Η επίσκεψη του κ. Θεοδωρίδη στην Άρτα εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας του σε υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η αρχή έγινε από την Πρέβεζα.
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ