2012-10-10 23:10:50
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...
Με τους οργανωμένους οπαδούς της «Θύρας 7» μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων ζήτησε την στήριξη του κόσμου, ενώ τόνισε ότι την Πέμπτη θα πάει στο Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες.

Ο «ισχυρός» άντρας των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε ότι Ολυμπιακός σημαίνει τσαμπουκάς και επίθεση και αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους οργανωμένους οπαδούς της «Θύρας 7»:

«Θέλω να ξέρετε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία σας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήσασταν υποδειγματικοί και θέλω να συνεχίσετε έτσι. Και να ξέρετε ότι θέλω να είστε παντού δίπλα στην ομάδα!», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Να ξέρετε ότι για όποια λάθη έγιναν το καλοκαίρι, είμαστε εδώ και ασχολούμαστε 24 ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό μας και όποια διόρθωση ή προσθήκη χρειαστεί, θα γίνει.


Η ομάδα έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θέλουν την απόλυτη στήριξη μας. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά αν θέλουμε να αποδοκιμάσουμε να μη το κάνουμε όταν αγωνίζονται οι παίκτες. Ας περιμένουμε τη λήξη. Ελπίζω τέλος πάντων ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξουν αποδοκιμασίες ξανά και η ομάδα θα προσφέρει το θέαμα που όλοι θέλουμε».

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Έγινε πολύ κουβέντα για την αμυντική γραμμή αλλά είδατε ότι ήδη αρχίζουν και δένουν Κοντρέρας και Μανωλάς και αυτό πρέπει να σημειωθεί.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει ότι έχει γίνει ότι είναι δυνατόν να στηριχθεί ο προπονητής. Από εκεί και πέρα περιμένω και εγώ αποτελέσματα -που τα έχουμε στην Ελλάδα- και βέβαια καλό ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να έχουν όλοι στο μυαλό τους το πνεύμα του Ολυμπιακού. Ολυμπιακός είναι επίθεση. Τον Ολυμπιακό τον μάθαμε και τον λατρέψαμε για αυτό που είναι. Ορμή, επίθεση και τσαμπουκάς. Και κανένας δεν μπορεί να αλλοιώσει αυτό το χαρακτήρα».

Τέλος, ο Μαρινάκης ανέφερε: «Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο Ρέντη και θα εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θέλω νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω όσες και να είναι οι διαφορές, όσο και αν κάποιοι μας έχουν ανακηρύξει ήδη πρωταθλητές, να ματώνουν στο γήπεδο, να δίνουν τα πάντα για αυτούς που από το υστέρημα τους πληρώνουν για να έρθουν να μας δουν στο γήπεδο. Ε, και για να έρθει κάποιος στο γήπεδο, πρέπει να παίζεις και καλή μπάλα. Απλό είναι Η διαφορά μας με τους άλλους είναι ότι εμείς είμαστε οικογένεια. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Πρέπει λοιπόν να στηρίξουμε την ομάδα μας. Όλοι είναι απέναντι μας και εμείς πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Και εγώ, το ξέρετε, είμαι εδώ και θα κάνω ότι χρειαστεί για τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ