2012-10-16 20:42:30
Φωτογραφία για Είναι μάγος, είναι και γαύρος!
Ο «Ζίο» επέστρεψε ντυμένος στα ερυθρόλευκα, μιάς και οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά του! «Αγαπάω τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του!», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Πάντα στην καρδιά του ο Ολυμπιακός

Αποθεώθηκε όσο λίγοι παίκτες στην Ελλάδα, λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι ξένοι που πέρασαν από το Καραϊσκάκη και για έξι χρόνια ο Ζιοβάνι ήταν ο «Βασιλιάς» του Πειραιά. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν τον έχουν βγάλει από την καρδιά τους, ωστόσο τα αισθήματα είναι... αμοιβαία! Στη Βραζιλία δεν ξεχνά τους ερυθρόλευκους και στην Ελλάδα τα φοράει!

Ο «μάγος» γύρισε για να αποθεωθεί και έδειξε πως ο Πειραιάς και ο Ολυμπιακός αποτελούν τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του και τη ζωή του! Ντυμένος στα ερυθρόλευκα με μπλούζα «Piraeus» ο Ζιοβάνι ήρθε Ελλάδα για τουρνουά ποδοβόλεϊ, αλλά και να δει από κοντά τον αγαπημένο του σύλλλογο!

Τι και αν βρεθεί στις εξέδρες, το χειροκρότημα θα είναι ζεστό! Ο Ζιοβάνι πάτησε στην Ελλάδα στις 17.45. Ο Βραζιλιάνος άσος ήρθε στην Αθήνα με πτήση μέσω Γερμανίας (σ.σ. Μόναχο).


Η λατρεία για Ελλάδα και Ολυμπιακό και ο Λουτσιάνο

Στις τοποθετήσεις του ο Ζιοβάνι επισήμανε ότι «λατρεύω την Ελλάδα, διότι πολύ απλά πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια εδώ». Επιπροσθέτως υπογράμμισε πως «περιμένω πώς και πώς να βρεθώ στο Καραϊσκάκη διότι ξέρω ότι με αγαπούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Και εγώ τους αγαπάω πάρα πολύ. Αγαπάω πολύ και την ομάδα και τον κόσμο».

Σε ερώτηση για το εάν θα γύριζε στον Ολυμπιακό απάντησε ότι «στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ποτέ όχι. Δεν είναι όμως μόνο δικό μου θέμα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά και από άλλους παράγοντες».

Στο αεροδρόμιο πάντως βρέθηκε και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος εκτός από συμπατριώτης του είναι και παλιός πολύ καλός φίλος του και που υπήρξε συμπαίκτης του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Τον υποδέχθηκε με πολύ θερμό τρόπο και είχαν ένα τετ α τετ σε πολύ καλό τόνο και ύφος. Πέραν αυτού έκανε και χρέη μεταφραστή.

Δίνει συνέντευξη Τύπου

Ο Ζιοβάνι πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για όλους τους δημοσιογράφους, όπου θα μιλήσει για τον Ολυμπιακό καθώς και για άλλα ζητήματα. Το που και το πότε θα γίνει αυτή η συνέντευξη θα γνωστοποιηθεί άμεσα μέσω των εκπροσώπων του Βραζιλιάνου άσου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εκτός ελέγχου η ακρίβεια...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εκτός ελέγχου η ακρίβεια...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ