2012-10-18 18:04:09
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
Την Παρασκευή (19/10, 18:00, Novasports7) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ρέντη τον Παμβοχαϊκό στο πρώτο σπουδαίο και δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και οι βολεϊμπολίστες του Θρύλου φιλοδοξούν με τη συμπαράσταση του κόσμου να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στη Volleyleague.

Για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δηλώνει στο www.olympiacos.org: «Είναι ο πρώτος αγώνας που θα δώσουμε στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ καλή ομάδα, προέρχεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα και θα έρθει στο Ρέντη να παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Για αυτό επιβάλλεται να δείξουμε αποφασιστικότητα από το πρώτο σερβίς καθώς η εξέλιξη του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση. Σίγουρα δεν είμαστε, όπως όλες οι ομάδες, πανέτοιμοι αλλά βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Όλοι μας, αναμένουμε και την προσέλευση των φιλάθλων μας. Η συμπαράσταση τους θα βοηθήσει τους παίκτες μας να φτάσουν στη νίκη, όπως συνέβη και την πρώτη αγωνιστική στη Λαμία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ