2012-10-19 20:46:07
Φωτογραφία για ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ντέρμπι για όλες σχεδόν τις αντιπάλους του Ολυμπιακού στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μονπελιέ περιμένοντας να φιλοξενήσει την Τρίτη τον Ολυμπιακό στο "Λα Μοσόν" στην τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου, εκτός έδρας την Ρεν στην ένατη αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Προερχόμενη από την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Εβιάν (2-3 στις καθυστερήσεις από 2-1 μέχρι το 61ο λεπτό), η Μονπελιέ ζητά την ανάκαμψη με τον Ρενέ Ζιράρ να μην κρύβει ότι ανησυχεί για το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του έχοντας στο μυαλό τους τον Ευρωπαϊκό αγώνα, στην προκειμένη περίπτωση με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "pamesports.gr".

Για το ταξίδι στην Βρετάνη, ο Ζιράρ επέλεξε 21 παίκτες αποκλείοντας τους τιμωρημένους Μπουϊά και Μποκαλί αλλά και τους τραυματίες Εστραντά και Φανά που έτσι και αλλιώς δεν τους υπολογίζει και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκτός έδρας όπως και η Μονπελιέ αγωνίζονται και οι άλλοι δύο αντίπαλοι των ερυθρόλευκων. Η Άρσεναλ στην 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ φιλοξενείται από την Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ" ενώ η Σάλκε και αυτή για την 8η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα δίνει το κλασσικό ντέρμπι του Ρουρ με αντίπαλο την Ντόρτμουντ στο "Σίγκναλ Ιντούνα", το πρώην "Βεστφάλεν".

Το πρόγραμμα:

16.30 Ντόρτμουντ-Σάλκε

19.30 Νόριτς-Άρσεναλ

21.00 Ρεν-Μονπελιέ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ