2012-10-20 14:24:35
Φωτογραφία για Παραμένει αρχηγός της Τσέλσι ο Τζον Τέρι
Η Τσέλσι δεν θα αφαιρέσει από τον Τζον Τέρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μπρους Μπακ.

Η Τσέλσι τιμώρησε τον Τζον Τέρι για την ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, ωστόσο δεν του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την καταδίκη του.

Ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να οδηγεί τους "μπλε" στον αγωνιστικό χώρο όταν εκτίσει την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που του επέβαλε η αγγλική ομοσπονδία (μαζί με πρόστιμο 220,000 λιρών).

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ επιβεβαίωσε πως ο Τέρι θα παραμείνει αρχηγός στο σύλλογο του Λονδίνου. Ένα 24ωρο νωρίτερα ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την αφαίρεση ή τη διατήρηση του περιβραχιονίου από τον Τέρι.

Αυτή ήταν η δουλειά του Μπακ, ο οποίος σε δηλώσεις του, τόνισε "ο Τζον θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Πήραμε πειθαρχικά μέτρα και νομίζουμε πως είναι μια δίκαιη τιμωρία, απόλυτα ταιριαστή στις συνθήκες".


Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει η ποινή που επέβαλε ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον Μπακ να αρκείται στο να πει πως είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που έχει επιβάλλει η ομάδα.

"Δεν είναι μια απόφαση που πήραμε ελαφρά. Δεν πήραμε την απόφαση σε μια συνάντηση της μισής ώρας, το συζητήσαμε σε μια μεγάλη χρονική περίοδο και καταλήξαμε στη σωστότερη τιμωρία".

Ο Τέρι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς με την Τότεναμ και στους τρεις επόμενους αγώνες της Premier League. Είναι ελεύθερος να αγωνιστεί στο Champions League.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φως στη «σκοτεινή ενέργεια»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φως στη «σκοτεινή ενέργεια»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ