2012-10-21 18:41:49
Φωτογραφία για Δείτε πως ήταν γνωστά top-models πριν γίνουν διάσημες!
Φαίνεται πως τα  supermodels δεν πέφτουν μαγικά από τον ουρανό σαν  άγγελοι του Axe ή της Victoria's Secret. Σε μία κάπως σκαριστική αποκάλυψη προς τους περισσότερους από εμάς στο ξεκίνημά τους δεν ήτνα τίποτε άλλο παρά όμορφα μεν αλλά όχι και τόσο εντυπωσιακά κορίτσια.

Η βάση υπήρχε όμως το 'ίματζ' και η όλη εικόνα της τελειότητας κάθε άλλο παρά ήταν εκεί.

Το περιοδικό της Carine Roitfeld  CR Fashion Book , έβγαλε κάποιες φωτογραφίες στην δημοσιότητα για το πώς ήταν τα χρυσά κορίτσια όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα, χτυπώντας με δειλία την πόρτα στα πρώτα κάστινγκ.Το The Cut άνοιξε αρχεία των superstars πλέον  Naomi Campbell και Kate Moss πολύ πριν αποφασίσουν να πίνουν μόνο σαμπάνια και να περπατούν αποκλειστικά σε κόκκινα χαλιά.

Οι φωτογραφίες, τραβηγμένες από τον Jamie Morgan, δείχνουν τις δύο διάσημες θεές της μόδας να ποζάρουν σε ασπρόμαυρο αρνητικό στην αρχή της καριέρας τους. Εκείνος τις φωτογράφισε για το πρώτο επίσημο book toυς μη γνωρίζοντας ότι θα γίνουν τα πιο διάσημα ονόματα του χώρου.


Ακόμη και η  Posh κυρία Beckham  προσπάθησε να ανελιχθεί σε supermodel. Δύσκολα θα τα κατάφερνε βέβαια. Η Diane Kruger και η Nicole Ricci έκαναν και αυτές ένα πέρασμα από το χώρο. Η Linda Evangelista έδειχνε λίγο κιτς πριν γίνει αυτή που είναι, ενώ οι κατά πολύ νεότερες Rosie Huntington Whiteley, Miranda Kerr και Arizona Muse μάλλον απεριποιήτα και λίγο άβγαλτα κοριτσάκια φαίνονταν στις πρώτες φωτογραφίες του πρακτορείου.

Δείτε τις Πηγή: queen.gr
  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ