2012-10-27 23:13:03
Φωτογραφία για Η οικονομική κρίση και η σωτηρία της Ελλάδας αναφέρει αναγνώστης
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου,ο τέως Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Για να το λέει ένας πρώην πρωθυπουργός κάτι παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς θα ξέρει,παρότι διατηρώ επιφυλάξεις για τις αγαθές προς σωτηρία μας προθέσεις του Σόιμπλερ και των συν αυτώ ,που μας έχουν περάσει τη θηλιά στο λαιμό.

Εν πάση περιπτώσει,έστω πως είναι έτσι.Το σημαντικότερο,όμως, είναι αν εμείς οι ΄Ελληνες έχουμε πρόθεση να σωθούμε.Γιατί δεν ξέρω πόσο αισιόδοξες ή απαισιόδοξες και αδιέξοδες είναι οι πολιτικές που τα τελευταία χρόνια ακολουθούμε (ο χρόνος θα το δείξει),αλλά με πολιτικούς που από την κρίση κομματικά να επωφεληθούν προσπαθούν και ασύστολα δημαγωγούν,αντί προ του κινδύνου της χρεοκοπίας να ομονοούν,μην περιμένετε σωτηρία.Κανείς δεν μπορεί να σε σώσει αν είσαι αποφασισμένος να αυτοκτονήσεις.

Ας το καταλάβουν καλά όσοι από τους πολιτικούς μας ταγούς την κρίση βλέπουν ως ευκαιρία για ανάρρηση στην εξουσία,πως γιαυτό δεν θα τους το συγχωρέσει ούτε η κοινωνία ούτε η ιστορία.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ