2012-10-27 23:32:08
Φωτογραφία για Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα Κυριακή 28/10 ;;
ΚΡΙΟΣ 

«Νωρίς – νωρίς»

Σήμερα, ξυπνάτε νωρίς και με διάθεση να ξεκινήσετε τη μέρα σας με δύναμη και θετική ψυχολογία. Παράλληλα, ίσως προτρέξετε σε κάποιες καταστάσεις και βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ενώ θα έχετε αγωνία για να κάνετε ή να παραβρεθείτε κάπου. Ίσως γίνετε σημαιοφόροι μιας κατάστασης με την ορμή και τη γρηγοράδα με την οποία θα κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Εκτάκτως χαλαρώστε»

Τι θέλετε σήμερα να κάνετε με φούρια και γρήγορα; Μα φυσικά να ξεκουραστείτε, μετά από μια εβδομάδα άκρως κουραστική. Θέλετε την ησυχία σας. Ίσως κάποια γεγονότα να σας βρουν απροετοίμαστους και κινηθείτε σπασμωδικά. Είναι σημαντικό να πάρετε το χρόνο σας και να μην αφήσετε το άγχος για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις να σας κατακλύσει γιατί θα είναι ανώφελο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έξω από τα δόντια»

Μαζί με φίλους ή γνωστούς μοιράζεστε έντονα συναισθήματα και συγχρόνως παίρνετε πρωτοβουλίες που αφορούν όλη την παρέα. Η ειλικρίνεια σήμερα μπορεί να μην είναι ευχάριστη, όμως είναι απαραίτητη. Παράλληλα, θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας που δεν είναι αναμενόμενα και θα σηματοδοτήσουν την εκκίνηση ενός νέου κύκλου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δεν μου κάνεις»

Σήμερα, ίσως τα βάλετε με κάποιες φιγούρες εξουσίας ή πρόσωπα που είναι μεγαλύτερα σας. Θα κατακλυστείτε από έντονα συναισθήματα που θα ξεσπαθώσετε, χωρίς να το θέλετε ή να το περιμένετε. Συγχρόνως, απλά καθημερινά πράγματα απαιτούν από εσάς περισσότερο κόπο, δεδομένου του ότι κάποιες φιλονικίες έχουν ως αποτέλεσμα την απουσία της συμμετοχής ενός προσώπου από μια δραστηριότητα.

ΛΕΩΝ

«Αγωνιστές»

Εστιάζετε στο ήθος και την αξιοπρέπεια και δε δέχεστε να σας ποδοπατήσει κανείς, αντίθετα, αγωνίζεστε με όλος σας το είναι. Κάποιες αντιπαραθέσεις πιθανόν να ξεκινήσουν με αφορμή τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις κάποιου. Στον ερωτικό τομέα θα σαρώσετε στο πέρασμά σας ενώ θα προβάλλετε αξιώσεις στις οποίες δε θα κάνετε πίσω, αν δεν υλοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κάντε την αρχή»

Για να πετύχετε κάτι διαφορετικό στον ερωτικό τομέα, ίσως χρειάζεται να τολμήσετε να κάνετε κάτι που ως τώρα δεν έχετε προσπαθήσει. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάποιες δαπάνες χωρίς να τις σκεφτείτε και επί της ουσία στερώντας χρήματα από κάτι άλλο που πρέπει να γίνει. Σκεφτείτε διπλά πριν πείτε «ναι» και μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν σε επιλογές που δεν σας αντιπροσωπεύουν.

ΖΥΓΟΣ

«Παρορμητικά»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο ίσως ριψοκινδυνέψετε σε μια σχέση με την ελπίδα να πετύχετε κάτι καλύτερο. Παράλληλα, τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν ενώ θα δεχτείτε να συμμετέχετε σε κάποιες συζητήσεις, χωρίς να αξιολογήσετε τις συνέπειες της επιλογής σας. Επιπλέον, θα αισθανθείτε ότι χρειάζεται να βάλετε φρένο σε κάποιες επαφές που σας φθείρουν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Βιάζομαι»

Τα περισσότερα πράγματα τα κάνετε πριν την ώρα τους, καθώς νιώθετε ότι είστε σε κατάσταση αναμονής για κάτι που δεν γνωρίζετε, ωστόσο, τι είναι. Μαζί με φιλικά πρόσωπα θα σχεδιάσετε μια έξοδο ενώ κάποιοι ίσως κάνετε μια αισθηματική γνωριμία μέσω ενός γνωστού. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε κάτι που θα εκτιμήσετε ότι πρέπει να το κρατήσετε κρυφό από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Οδηγώντας την άμαξα»

Θορυβώδεις είστε σήμερα, με ζωηρές και γρήγορες κινήσεις που δημιουργούν μια κινητικότητα. Τσιγκλάτε τους γύρω σας και θέλετε να παίξετε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε την μέρα σας όσο πιο πολύ γίνεται. Στον αισθηματικό τομέα η εξέλιξη μιας σχετικής υπόθεσης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική σας στάση και συμπεριφορά, αφού έχετε εσείς έχετε τα ηνία της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Νοσταλγία»

Σήμερα, τα συναισθήματά σας είναι φλογερά και έντονα και έχετε την ανάγκη να βρεθείτε στους κόλπους της οικογένειάς σας. Ίσως καλέσετε κόσμο στο σπίτι ή πάτε στο σπίτι των γονιών σας για μεσημεριανό γεύμα. Παράλληλα, θα φανείτε έντονα μυστικοπαθείς όσον αφορά στη δράση σας για ένα θέμα που σχετίζεται με θεμελιώδεις τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Στα γρανάζια»

Το μυαλό σας γεννά απίστευτες ιδέες και συνάμα δουλεύει με ταχύτητα φωτός. Πολύ πιθανόν αντικείμενο συζήτησής σας να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα αιχμηρό θέμα ενώ ίσως επικοινωνήσετε με κάποιους εξαιτίας ενός γεγονότος που σας κάνει να νιώθετε ότι το δίκιο σας πνίγει. Συνάμα, ίσως κάποιοι επιλέξετε έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, ξεφεύγοντας από τα συνήθη.

ΙΧΘYΕΣ

«Πάλι;»

Ό, τι και να κάνετε σήμερα προαπαιτεί κάποιο έξοδο, γεγονός εκνευριστικό μα συνάμα αναπόφευκτο. Οι σχέσεις σας με άτομα πρεσβύτερα ίσως δεν κινηθούν μέσα σε ένα φιλικό κλίμα, καθώς θα αισθανθείτε ότι είστε σε διαφορετικό στρατόπεδο. Ο έρωτας είναι με το μέρος σας και σας προσκαλεί να χορέψετε στο ρυθμό του, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.
  
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ