2012-10-28 15:28:57
Φωτογραφία για Συνέλαβαν τον Κώστα Βαξεβάνη!-«Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα, με συλλαμβάνουν», έγραψε στο twitter(photo+video)
Αστυνομικοί με την παρουσία εισαγγελέα εισβάλουν στο σπίτι που βρίσκεται ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης προκειμένου να τον συλλάβουν, όπως αναφέρει ο ίδιος στο λογαριασμό του στο twitter.Ο εκδότης του περιοδικού HOTDOC αφού πρώτα ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο, αναφερόμενος στο ένταλμα σύλληψης του, στη συνέχεια ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, τη διεύθυνση του σπιτιού, όπου και βρίσκεται, τονίζοντας πως αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν απ' έξω, έτοιμες να εισβάλουν στο σπίτι. Τελικά οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ, παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο σπίτι και πέρασαν χειροπέδες στον Κώστα Βαξεβάνη.

Σχεδόν στον αέρα τον ερτζιανών συνελήφθη ο εκδότης του περιοδικού HOTDOC, Κώστας Βαξεβάνης, αφού τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι που βρισκόταν ο δημοσιογράφος, εκείνος μιλούσε ραδιοφωνική εκπομπή.

Συγκεκριμένα μιλούσε στους δημοσιογράφους του left.gr, όταν τους είπε «δεν μπορώ να σας μιλήσω, έχουν έρθει να με συλλάβουν».

Πηγή: iefimerida.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ