2012-10-28 15:56:42
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΚΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr" με τη Σάλκε αναμένεται να αγωνιστούν και οι Νέοι του Ολυμπιακού. Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου θα ταξιδέψουν μαζί με την πρώτη ομάδα για το ματς του Champions League στις 21 Νοεμβρίου και αυτό γιατί προγραμματίστηκε φιλικό ματς για τους μικρούς του Ολυμπιακού με το αντίστοιχο τμήμα κάτω των 20 ετών της Σάλκε.

Κάτι ανάλογο δηλαδή όπως είχε γίνει και με τους Εφηβους στον πρώτο αγώνα που είχε υπάρξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ της Σάλκε και του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον διευθυντή της ακαδημίας και προπονητή των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πως η Σάλκε είναι από τις καλύτερες ακαδημίες της Γερμανίας και ότι έχει την πιο δυνατή ομάδα Νέων.

Συγκεκριμένα, αυτό που τονίζει ο Μπερντ Στορκ για το φιλικό ματς με τη Σάλκε είναι το εξής: «Είναι αρκετά καλό που θα παίξουμε κόντρα στη Σάλκε γιατί έτσι θα μπορέσουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Η Σάλκε έχει μία από τις καλύτερες ακαδημίες στη Γερμανία και αυτήν τη στιγμή ίσως την καλύτερη ομάδα Νέων. Γι’ αυτό και ο αγώνας αυτός θα είναι ένα αρκετά καλό τεστ για εμάς να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε αντιμετωπίζοντας έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Η Σάλκε έχει αρκετά καλές εγκαταστάσεις στην ακαδημία της και γι’ αυτό γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ομάδες μικρότερων ηλικιών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ