2012-10-28 22:16:27
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ... ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΚΑΡΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Ο Ρόι Κάρολ βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Λέσχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να δηλώνει μεγάλος φαν της αγγλικής ομάδας και να εύχεται να κληρωθεί μαζί της ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρόι Κάρολ δεν περίμενε με τίποτα ότι θα του γινόταν ειδική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη για να τιμηθεί την προσφορά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περίπου 15 μέλη της Λέσχης της αγγλικής ομάδας μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή του Ολυμπιακού για να του δώσουν αναμνηστική πλακέτα αλλά και μία φανέλα για να υπογράψει για τις ανάγκες του κλαμπ στην συμπρωτεύουσα.

Ο Κάρολ εκτός από την φανέλα υπέγραψε και αρκετά αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκε και με φίλους της Γιουνάιτεντ. Συνολικά γύρω στα 30 άτομα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του έμπειρου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που κράτησε περίπου 30 λεπτά. Η πρώτη κουβέντα του προς τα μέλη της Λέσχης που του μίλησαν ήταν «Πήγαμε καλά με την Τσέλσι; Πόσο ήρθαμε;» για να πάρει την σχετική απάντηση και να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.


Επειδή ο άσος των Πειραιωτών ήταν στο αεροπλάνο την ώρα που γινόταν το ματς δεν είχε εικόνα, οπότε δεν έγινε και πολύ μεγάλη ανάλυση του αγώνα καθώς και αναφορά στην διαιτησία, που βρέθηκε στο επίκεντρο της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. «Όποιος περνάει από μία τόσο μεγάλη ομάδα, δεν γίνεται να μην είναι φαν της. Προσωπικά είμαι μεγάλος φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την παρακολουθώ όσο πιο πολύ μπορώ», επισήμανε στο περιθώριο της κουβέντας που είχε ο Κάρολ.

Ο Κάρολ θυμήθηκε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μίλγουολ το 2004 (σ.σ. όπου η Γιουνάιτεντ είχε νικήσει με σκορ 3-0). «Το θυμάμαι έντονα το ματς αυτό και ότι δεν ξεκίνησα βασικός. Είχα μπει ως αλλαγή τότε», έλεγε ο ίδιος. Τονίζεται πως στον τελικό του FA Cup που είχε γίνει στο στάδιο Μιλένιουμ του Κάρντιφ τότε ο Κάρολ είχε αντικαταστήσει τον Χάουαρντ στο 84'.

Οι άνθρωποι της Λέσχης εκτός από την πλακέτα έδωσαν στον Κάρολ και διάφορα αναμνηστικά από το κλαμπ, όπως προγράμματα ενώ ο ίδιος είδε το μεγάλο αρχείο που έχει. «Δεν περίμενα ότι στην Ελλάδα θα είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα γύρω από την Μάντσεστερ. Πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε», υπογράμμισε.

Γενικότερα η ικανοποίηση και η χαρά... ξεχείλιζαν στον Κάρολ. Το καλύτερο βέβαια το κρατούσε για το τέλος. «Θα ήταν ωραία εάν περνούσε ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και κληρωνόταν με την Γιουνάιτεντ», του τόνισαν τα μέλη της Λέσχης.

Ο ίδιος συμφώνησε δίχως δισταγμό: «Μακάρι να συμβεί. Θα ήταν κάτι το πολύ ωραίο. Το πολύ όμορφο. Θα νιώσω πολύ ευχάριστα να παίξω ξανά στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Καμπούρης είχε συνομιλία με τους Σάββα Θεοδωρίδη, Γιάννη Μώραλη και Κώστα Καραπαπά.

«Σας ευχαριστούμε θερμά που μας δώσατε την δυνατότητα να κάνουμε αυτήν την εκδήλωση. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα φοβερά οργανωμένη και με ευρωπαϊκό προφίλ, που διατηρεί στην Ελλάδα», τους είπε ο κ. Καμπούρης. Στο παρελθόν άλλωστε η εν λόγω Λέσχη είχε κάνει και μία εκδήλωση στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

* H αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 8 το βράδυ δίχως προβλήματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ