2012-10-29 11:07:58
Φωτογραφία για Συναντήσεις Σαμαρά με τους Επιτρόπους Δαμανάκη και Ταγιάνι‏
Με τους Επιτρόπους Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας, Αντόνιο Ταγιάνι και Μαρία Δαμανάκη θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τους αρμόδιους υπουργούς.

Οι συναντήσεις έχουν ως θέμα το επιχειρηματικό κλίμα στην Ελλάδα και την πορεία του τουρισμού. Στις συζητήσεις θα λάβουν μέρος ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης και η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Οι κ.κ. Δαμανάκη και Ταγιάνι θα συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι με τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και εν συνεχεία θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων ΣΕΤΕ κ. Αν. Ανδρεάδης, με την συμμετοχή της υπουργού Τουρισμού.

Το απόγευμα ο κ. Ταγιάνι θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Αναπτύξεως για θέματα που άπτονται της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Οι δυο Επίτροποι θα μετάσχουν στο 11ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελλνικών Τουριστικών Επιχειρησεων). Ο κ. Ταγιάνι είναι κεντρικός ομιλητής στο αποψινό δείπνο στο πλαίσιο του συνεδρίου, ενώ η κ. Δαμανάκη θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου με θέμα «Μarketing Greece -αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την ποιοτική ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ