2012-03-22 10:51:06
Φωτογραφία για Mπυραρία στο Southampton αναγκάζεται να αλλάξει το όνομα της λόγω της ταινίας The hobbit
Μια μικρή pub στο Southampton της Αγγλίας με το όνομα Hobbit αναγκάζεται να κλείσει ή να αλλάξει τελείως όνομα μετά από είκοσι χρόνια για να μην μπερδεύεται με τη... νέα ταινία του Peter Jackson με το ίδιο όνομα!

Η ιδιοκτήτρια της pub, Stella Mary Roberts, δέχτηκε εξώδικο από τη μεγάλη δικηγορική εταιρία Saul Zaentz Company η οποία την καλεί να αλλάξει το όνομα καθώς και τη διακόσμηση και να αφαιρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με το concept του Hobbit.

Η ιδιοκτήτρια σε δήλωση της στο BBC είπε πως δεν μπορεί να τα βάλει με το Hollywood καλεί όμως τους θαμώνες να τη στηρίξουν καθώς η αλλαγή στο concept της pub θα της στοιχήσουν πολλά χρήματα. Μάλιστα, αρκετοί από τους θαμώνες έχουν δημιουργήσει αρκετά forums στο διαδίκτυο ενώ η σελίδα "Save The Hobbit" στο Facebook αριθμεί παραπάνω από 55,000 μέλη.

Η νεότερη εξέλιξη μάλιστα θέλει δύο από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τους Steven Fry και Ian McKellen να επισκέπτονται στο προσεχές μέλλον τη μπυραρία και να πληρώνουν αυτοί όλα τα δικαιώματα ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά με το όνομα Hobbit… Μακάρι!
rockyourlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ